Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç derisine iğne sonucu "ŞİŞLİK(enfeksiyon)" :( :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

rose3434

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
574
13
68
Saç dökülmesi şikayetiyle doktora gittim.. doktor saçlarına ne yaptın beni çok uğratırcaksın dedi. saçlarım 4 5 yıldır ısıl işlem hiç görmedi ve boya hiç görmediği halde dökülüyor.

doktor saç derisine iğne uyguladı 16 aralık2014te 2. kez iğne uyguladı.
21 aralıkta kafamda 2 şişlik olmuştu fındık gibi 2 hafta boyuncca her sabah yeni şişlik boynumda bile oluştu. alnım bile şişti..... haa birde ağrıları vardı tabi...

doktora gittim bazen enfeksiyon olması normalmiş bu durumda :KK62::KK62::KK62: baştan uyarsa yaa şöyle böyle ihtimal var diye :KK62::KK62::KK62: merhem antibiyotik verdi 2 hafta geçti ama hala şişlikler hala duruyor yine gittim merhem verdi antibiyotik verdi...

sonuç 27 ocak ağrılar geçti şişlikler azaldı küçüldü ama 3 4 haftadır değişiklik yok :( :( :( :( üni sebebiyle beni bu hale getiren doktora gidemiyorum burdada zar zor randevu buldum başka doktora görüncem

bu durumu yaşayana duyan var mı :(:( kulağımın arkası saçımın işi şişlikler duruyor psikolojimide benide çok rahatsız ediyor :( :( :( :cry::cry::cry::cry::cry:

cevaplar içinşimdiden teşekkürler ...

kızlar duyan yok muu :(:( bugün yeni fark ettim sol boynumdada bir şişlik var:( fındık kadar bıktımm :( umarım kötü bişey yapmamıştır bu salak doktorr :( :( :( :( ne hale geldim yaa :( :( :( randevu aldım iptal edilmiş doktor mazereti diye mesaj geldi 182den yine aldım randevu ama teee iki hafta sonraya vardı randevu...

duyan yok muu kızlar yardımm :(

Saç dökülmesi şikayetiyle doktora gittim.. doktor saçlarına ne yaptın beni çok uğratırcaksın dedi. saçlarım 4 5 yıldır ısıl işlem hiç görmedi ve boya hiç görmediği halde dökülüyor.

doktor saç derisine iğne uyguladı 16 aralık2014te 2. kez iğne uyguladı.
21 aralıkta kafamda 2 şişlik olmuştu fındık gibi 2 hafta boyuncca her sabah yeni şişlik boynumda bile oluştu. alnım bile şişti..... haa birde ağrıları vardı tabi...

doktora gittim bazen enfeksiyon olması normalmiş bu durumda :KK62::KK62::KK62: baştan uyarsa yaa şöyle böyle ihtimal var diye :KK62::KK62::KK62: merhem antibiyotik verdi 2 hafta geçti ama hala şişlikler hala duruyor yine gittim merhem verdi antibiyotik verdi...

sonuç 27 ocak ağrılar geçti şişlikler azaldı küçüldü ama 3 4 haftadır değişiklik yok :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: üni sebebiyle beni bu hale getiren doktora gidemiyorum burdada zar zor randevu buldum başka doktora görüncem

bu durumu yaşayana duyan var mı :KK43::KK43: kulağımın arkası saçımın işi şişlikler duruyor psikolojimide benide çok rahatsız ediyor :KK43: :KK43: :KK43: :cry::cry::cry::cry::cry:

cevaplar içinşimdiden teşekkürler ...

Doktorla görüşüp şikayette bulunacağını söyle bence.

Back
X