Merhaba esmergusel
Ben bir konuyu belirtmekte fayda görüyorum. Çölyak hastası olduğumu 49 yaşında öğrendim Şu an 52 yaşındayım ve buğday vs gibi şeylere karşı allerjim var
ve ömür boyu diyet yapmak zorundayım. ve bir çok şeyde var saç boyalarında, diş macunlarında, makyaj ürünlerinde ..... vs. Bir sürü adı var Ruşeym, Gluten, Lecitin vs.
Ben ne zaman saçımı boyatsam saç diplerimde aynı sorunları yaşıyorum ve saçlarımda beyaz çok.Ve saçım için özel doktora gideceğim
Sizleri uyarmak istedim bu belirtiler çok ciddi hastalıkların nedeni olabilir kendi başınıza karar vermeyin. Kullanacağınız her ürünün içeriğini muhakkak öğrenin.
Alerjiniz olanı tespit edin. Allerji testi yaptırın ve neye allerjiniz varsa onu araştırın sebebi neden diye. Ben yıllar önce Hseki hastanesinde test yaptırdım sonucunda aslında çölyak olduğumu bir doktorun doğru
incelemesi sonucu anlaşılabirdi ama bunalara dikkat et dedi çekti gitti. Kullanma sakın hayatın tehlikede falan demedi ayrıca çölyaksında demedi. Arkadaşlar Allerji çok önemli lütfen Dikkat edin.
Sağlıklı günler dilerim