Doğal Saç Bakım Kürleri Saç dipleri yağlı, uçları ise kuru olan saç tipi

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
limon özlü bir şampuan dene yağlı olduğu için
ama uçları kuru diyorsun o yüzden uçlara bakım gerekli. haftada 1 kere zeytinyağını biraz ısıt. saç uçlarına sür. 2 saat bekle ve yıka. ya da gliserin sür yine uçlara. gliserini eczaneden alabilirsin. ayda 1 kez de 1 cm kestir uçlardan eğer yıpranmışsa kırık varsa.
gliserin ile ilgili daha fazla bilgi bu topikte:
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-bakiminda-kullanilan-urunler/342230-kuru-saclara-gliserin.html

gliserinli bakımı sana kısaca özetleyeyim. daha doğrusu kontes nickli arkadaşımızın topiğinde bahsettiği gliserinli bakımı buraya kopyala yapıştır yapayım :)

GLıSERıNLı BAKIM
saç uçlarım kurumasın diye yeni başladığım bir kür bu da...
gliserinin nemi hapsetme özelliğinden faydalanarak saç uçlarımızın kurumamasını dolayısı ile de kırılmamasını hedefliyoruz
aktardan alınan gliserin yağı,bebe yağı ve su 3'lüsünden elde ediliyor.
hazırlanışı;
1çay bardağı su
1kapak gliserin yağı
2-3 damla bebe yağı
kullanım sıklığı konusunda özel bir kural yok
ben her gece uyumadan önce saç uçlarıma fıslatıp uyuyorum mesela...gayet memnunum.siz de bu şekilde uygulayabilirsiniz...

gliserinli bakımı sana kısaca özetleyeyim. daha doğrusu kontes nickli arkadaşımızın topiğinde bahsettiği gliserinli bakımı buraya kopyala yapıştır yapayım :)

GLİSERİNLİ BAKIM
saç uçlarım kurumasın diye yeni başladığım bir kür bu da...
gliserinin nemi hapsetme özelliğinden faydalanarak saç uçlarımızın kurumamasını dolayısı ile de kırılmamasını hedefliyoruz
aktardan alınan gliserin yağı,bebe yağı ve su 3'lüsünden elde ediliyor.
hazırlanışı;
1çay bardağı su
1kapak gliserin yağı
2-3 damla bebe yağı
kullanım sıklığı konusunda özel bir kural yok
ben her gece uyumadan önce saç uçlarıma fıslatıp uyuyorum mesela...gayet memnunum.siz de bu şekilde uygulayabilirsiniz...

mutlaka denycem yapımıda kolay sositososito çok thanksssss

evet saç diplerim yağlı dolayısıyla 2günde bir yıkıyorum ve uçları çok kuruyo kırık kırık oldu ne yapmalıyım?:gitme:

benim de dipler ise yağlı uşlar ise platin boya yüzünden çok kurudu canım.çıtır çıtır gidiyordu.gliserin süper.yapıyorum çok memnunum :lepi: .buradan reyhana tekrar tşkr edrm.

bende aynı haldeyyim dipler yağlı uçlar kuru yağlı saçtan ötürü hergün yıkıorum saçlarımı yıkadıkça da kuru olan saç uçları daha da kuruyor her banyodan sonra saç kremi saç maskesi kullansam da fayda etmiyor bu gliserin yağı dediğiniz bildiğimiz şişede satılan gliserin mi bebe yağı drken bebeklere banyodan sonra sürülen yağlardan mı

Back
X