Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülme problemimi çözemedim

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
saçlarımı tarayıp sonra ardından yerdeki sırtımdaki saçları toplamaktan gına gelmişti banada. 1 aydır zeytinyağlı sabun kullanıyorum ve sonuç mükemmel dökülmeler normal artık

bilmiyorum ama 5 er tane atarsan şampuanun yağlanır bence saçını yıkadığında saçında yağlı kalır bence toplamda en fazla 4 ampul koy zaten bemikle bepanthen ikisi de aynı b vitamini yani ikisinden birini kullan yanındada evigen yani e vitamini 2 şer yada 1 er ampul koy ya canım b vitaminin eksik olduğunu düşünüyorsan ben olsam vitamin takviyesi alırdım normalde tabiyki dr a gidip kullanmak gerek ama şöyle düşünüyorum kendim içinde öyle yapıyorum saçlarım dökülüyor ve bu beni üzüyor bende vitamin alıyorum zararı varsa da saçımın dökülmesinin bendeki etkisinden daha fazla olduğunu düşünmüyorum bu yüzden bende genelde b12 eksikliği de oluyor genelde aklıma geldikçe b12 vitamini alıyorum arada tahlilde yaptırıyorum

şampuanı 700ml almayı düşünüyorumda o yüzden dedim büyük şampuana 5 tane atsam diye ama 3er 3er atarım madem :)

saçlarımı tarayıp sonra ardından yerdeki sırtımdaki saçları toplamaktan gına gelmişti banada. 1 aydır zeytinyağlı sabun kullanıyorum ve sonuç mükemmel dökülmeler normal artık

saçlarım zaten yağlı zeytinyağı bana iyi gelmiyo sabunuda reali de oluk oluk dökmüştü zeytinyağı+badem yağı+bemiks-evigen-bepanthen karışımı :(

saçlarım zaten yağlı zeytinyağı bana iyi gelmiyo sabunuda reali de oluk oluk dökmüştü zeytinyağı+badem yağı+bemiks-evigen-bepanthen karışımı :(

bence saç dökülmesi sorunlarında tek ve en etkili tedavi saç mezoterapisi.Saç sorunu bir zamanlar bende de psikolojimi bozmaya başlayacak kadar ciddi bir sorun olmuştu çünkü resmen kelleşmeye başlamıştım.Alnım ve şakaklarım aynen erkeklerde olduğu gibi geriye doğru açılmaya başlamıştı ve yaptırdığım bütün kan testleri normal çıkıyordu yani bir hastalık durumu yoktu.Çok şey denedim ve sayısız doktora gittim ,sonra araştırma ve tavsiyeler üzerine gittiğim doktorumun uyguladığı saç mezoterapisi + ilaç tedavisi sayesinde allaha şükürler olsun saç dökülmeleri 3.seans gibi durdu ve sonrasında dökülen saçlarım daha kalın ve sağlıklı yerine geldi.Mezoterapi tedavisi 10 seans sürüyor (haftada 1 defa) ama ben sorunum bittikten sonrada 3 ayda bir seans koruma amaçlı yaptırıyorum.
Saç yüzünden kabus gibi günlerimi hatırladıkça halen içim kötü oluyor.Bu nedenle saç dökülmesi sorunu olan özellikle bayanları çok çok iyi anlıyorum ve doktorumu da tavsiye ediyorum faydalansınlar diye.
dr.kerem baykal , bence sizde internetten falan doktor beyi araştırın , kendisi kozmetik dermatolojide çok iyi tanınan ve gerçekten çok başarılı bir hekim ama saç tedavisi konusunda kimseyle kıyaslanmaz bence.Benim kurtarıcım oldu.

meraba 15 yaşındayım 7-8 aydır saçlarım çok dökülüyo kel kalıcam diye çok korkuyorum birsürü şey denedim doktora da gittim bi karışım verdi ama dökülme daha da arttı sarımsaklı şampuanda da fayda yok demir eksikliği vardı biraz ilaç verdi ama geçmiyo şubat ayında diyet yaptım 10 kilo verdim ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun daha 15 yaşındayım ya bide böyle dökülünce ucunda büyük beyaz kökler de var saçım yeniden çıkmaz mı o anlama mı geliyo :18:

Selam kızlar , kısa ve öz yazayım . Sizin gibi bir kızcağız vardı forumda dert yanan resim de eklemişti seyrek baya saçları , daha sonra bu sizlerle paylaşacağım kürü uygulamış , yazan kıza da durdu dökülmem allah razı olsun falan diyordu . Ondan sonra baya insan denemiş hepsi memnun kalmış .
Özetle ; 1/2 lt suya bir avuç karanfili atıyoruz , 1 2 gün bekletiyoruz karanlık bir yerde mümkünse . O su ile saçlarımızı tarıyoruz diplerine bastırarak , amaç diplere ulaşması . Dökülmeyi azaltıyor gürleşmede etki ediyor

ben bunu uzunca bir süre yaptım hiç etki etmedi

bence saç dökülmesi sorunlarında tek ve en etkili tedavi saç mezoterapisi.Saç sorunu bir zamanlar bende de psikolojimi bozmaya başlayacak kadar ciddi bir sorun olmuştu çünkü resmen kelleşmeye başlamıştım.Alnım ve şakaklarım aynen erkeklerde olduğu gibi geriye doğru açılmaya başlamıştı ve yaptırdığım bütün kan testleri normal çıkıyordu yani bir hastalık durumu yoktu.Çok şey denedim ve sayısız doktora gittim ,sonra araştırma ve tavsiyeler üzerine gittiğim doktorumun uyguladığı saç mezoterapisi + ilaç tedavisi sayesinde allaha şükürler olsun saç dökülmeleri 3.seans gibi durdu ve sonrasında dökülen saçlarım daha kalın ve sağlıklı yerine geldi.Mezoterapi tedavisi 10 seans sürüyor (haftada 1 defa) ama ben sorunum bittikten sonrada 3 ayda bir seans koruma amaçlı yaptırıyorum.
Saç yüzünden kabus gibi günlerimi hatırladıkça halen içim kötü oluyor.Bu nedenle saç dökülmesi sorunu olan özellikle bayanları çok çok iyi anlıyorum ve doktorumu da tavsiye ediyorum faydalansınlar diye.
dr.kerem baykal , bence sizde internetten falan doktor beyi araştırın , kendisi kozmetik dermatolojide çok iyi tanınan ve gerçekten çok başarılı bir hekim ama saç tedavisi konusunda kimseyle kıyaslanmaz bence.Benim kurtarıcım oldu.

dr.kerem Baykal benimde botox-dolgumu yaptı , saç konusunda da mucizeler yarattığına bizzat tanık oldum ...
Saç herkes için önemli bir faktör ama biz kadınlar için hayati önemi var bence ve erkeklerde olduğu gibi saç ekimi de yapılamıyormuş onun için sorunların sağlıklı tedavisi ve saç dökülmesinin önlenmesi çook çok önemli olsa gerek.

saç dökülmesi için kadınlarında yararlanacağı bir makale buldum arkadaşlar bi bakın isterseniz Saç Ekimi

Son düzenleyen: Moderatör:
Deneyimlerim sonucunda şunları söyleyebilirim ki şampuanın içine ampül kırmak farklı yağları karıştırmak şampuanın yapısını bozup daha fazla dökülmesinden başka bir işe yaramıyor. 8 yıllık bir dökülme ısırgan, lavanta, zeytinyağı, sarımsak, karanfil gibi yollarla tedavi edilemez yoğun bir tedavinin yanında sadece alternatif olabilir bazen alternatifte olmayıp tamamen dökülüyor buda ayrı bir konu. İyi bir doktora gidip tahlil yaptırın olmadı başkasına gidin ve bir çözüm bulursanız lütfen buraya yazın bende uzun zamandır çözüm arayışı içerisindeyim.

Ampül denedim fakat, saçlarım dökülmeye devam etti
Sarımsaklı şampunlar vs.
Ve halen saçlarım çok kötü durumda. yanlarım açıldı resmen.
Şuan karanfil kürünü deniyorum,dökülmelerim halen devam ediyor.
bu kürden umutluydum aslında ama pek faydasını görmeyecege benziyorum..:(((

Back
X