- 8 Temmuz 2018
- 42
- 4
- 6
- Konu Sahibi mavilisiyah
Kızlar saçlarım çok dökülüyor önerisi olan var mi? Ne yapayım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben 7 8 aydır çok yogun stres donemi yaşadım hala daha yasıyorum son zamanlarda bir sac dökülmesi var ki sormayın duşta sanki taradıktan sonra sacımın yarısı tarakta kalıyor o kadar gür sacım azaldı resmen stres bu denli etkiler mi sizin de bu sekil mi dökülmeniz merak ettim ?Kızlar saçlarım çok dökülüyor önerisi olan var mi? Ne yapayım?
Doktor a gitmelisin.Vitaminsizlikten, demir eksiliğinden mi falan diye baktırmalısın. Doktor ona göre medikal şampuan veye vitamin yazıyor. Benim önce hormon ve vitaminlerime bakıldı normaldi. Yani önce dökülmenin nedenini bulmalısın. Bazen ırsi de olabiliyor.
Üzüldüm ama çok iyi anlıyorum. Daha bile kötü bildiğiniz kiloyla saç kalıyordu elimde. Benim saçlarım sarıydı boyanında çok etkisi oldu dökülmede. Sizin boya var mı?Ya ben 7 8 aydır çok yogun stres donemi yaşadım hala daha yasıyorum son zamanlarda bir sac dökülmesi var ki sormayın duşta sanki taradıktan sonra sacımın yarısı tarakta kalıyor o kadar gür sacım azaldı resmen stres bu denli etkiler mi sizin de bu sekil mi dökülmeniz merak ettim ?
Benim saçım hep siyah yani hep siyaha boyadım normal de çok yogun güçlü saçlarım vardı kuaförler bile maaşallh derdi ama şimdi cansız kuru sanırsınız 1 ay yıkamamışım resmen öyle duruyor çok kafama taktım her sacıma elimi attığımda 5 6 tel sac geliyor kökten dökülme var kırılma değil acaba bu denli stres sonunda vücut bu sekil mi tepki veriyorÜzüldüm ama çok iyi anlıyorum. Daha bile kötü bildiğiniz kiloyla saç kalıyordu elimde. Benim saçlarım sarıydı boyanında çok etkisi oldu dökülmede. Sizin boya var mı?
Değerlerim normaldi ama ben yinede biotin hapı kullanmak istedim. Solgarın 5mg biotinini aldım. 2ay kullandım, sonra unuttum gitti max3 ay düzenli kullanmak lazımmış. Ve biotin suda çözündüğü için fazlası idrarla atıldığından tehlikeli değilmiş. Maddi gücünüz yetiyorsa kullanın ama önce mutlaka doktora kan tahlili yaptırın. Onun dışında diplerime dax spergro, uçlarıma hindistan cevizi yağı sürüyorum haftada 2 gece streç filmle sarıp uyuyup sabah yıkıyorum. Saçı duştan çıkmadan soğuk suyla duruluyorum ve ılık suyla yıkanıyorum. He bide pirinç suyu çok yumuşattı saçımı. Bu arada saçımı kendi rengime boyatıp, kestirdim baya rahatladı saçlarım. Maşallah diyeyim![]()
Olabilir tabii stresten, mevsimsel bile olabilir. Kafanıza çok takmayın. Bakım yapın sizde bu dönem destekleyin saçıBenim saçım hep siyah yani hep siyaha boyadım normal de çok yogun güçlü saçlarım vardı kuaförler bile maaşallh derdi ama şimdi cansız kuru sanırsınız 1 ay yıkamamışım resmen öyle duruyor çok kafama taktım her sacıma elimi attığımda 5 6 tel sac geliyor kökten dökülme var kırılma değil acaba bu denli stres sonunda vücut bu sekil mi tepki veriyor
Evet o ampüller de çok fayda ediyor bende kullandımSınavlara calistgm zamanlar awuc awuc dökülüyo ne kullandysam fayda etmedi stresin geçınce düzelecektir. Takviye olarak çinko hapı alabilrsin ama önce degerlerne baktır ve daha sonra sana tawsiyem bepanthen evigen bemiks üçlüsünü yumurta ve terabentin ve ve zeytinyagi ile karistrip saçına sürmen