Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmem (resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

gokce96gokce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
86
29
38
Arkadaşlar sürekli elim sacimda kafama asidi derecede takiyorum bu dökülmeyi. Gerçi şuan pek dokulmrm yok ama saçım çok az kaldi cidden psikolojim bozuk. Kaynakta kullaniyorum ama peruk falan kullanirsam kel kalirsam diye çok korkuyorum. Kel kalirsam intihar etmeyi bile düşündüm ve bazen o eşiğe geliyorum.özellikle bugün aynada sacima bakarken çok sinirlerin bozuldu sinirden agladim kafa derim olduğu gibi gözüküyor :( niye benim normal bi sacim yok hatta niye sacim yok ? Anne babamin kardesimin hatta ananemin bile tek başlarına 2 kişiye yetçek saci var aralik yok resmen onlarda. Bende niye boyle? İnancsizda bir insanim icicem tüm haplari sac için olan o olacak sonunda . yüzü güzel denilebilcrk bi kizim ama bu sac beni çok çok çok çirkin gösteriyor ne yapicam bilmiyorum.cinko, b12, demir ve biotin hali kullaniyorum 1 aydir ve doktor kontrolünde değil. 4-5 yol önce yaptigim diyetle saclarim avuç avuç döküldü o zamandan beri toplayamiyorum saclarimi olmuyor. Sac ekimi yaptiramiyorum çünkü ekilmeye uygun sacimin olmadigini biliyorum ne yaptiricaz biz ya ölelim en iyisi ben istemiyorum kafasi gözüken kel biri olmak . birde alttaki resimlerde ayni sac ayrigi ve tüm fotolarda birbirinden farklı gözüküyor ben anlamiyorum normalde nasil duruyor karsidan sacim :(

Back
X