Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesi için ketoral şampuan?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

kirmizibisiklet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2012
186
10
118
sağlık ocağına bemiks+bepanthene+evigen ampul yazdırmak için gittim saçımın çok döküldüğünü bana bunları yazmasını söyledim bana ketoral şampuan kullandın mı onu kullan dedi. Ben de bi bildiği vardır diye tamam dedim aldım daha kullanmadım. Saç dökülmesi için kullanan var mı???

Ben kullandım ama düzenli değil. Babam kullanıyordu bende alıp birkaç kez sürmüştüm. Alnımın üstüne falan. İşe yarıyor gibi.

canım benimde kendimi bildim bileli dökülme problemim var doktor hormonlarımdan kaynaklı olabilir dedi hap kullanıyorum ama dışardan destekde almak gerekiyo tabi benim dökülme normal dökülme erkek tipi değil yani zamanında neler denemedim neler bazıları etki etti ama kısa süreliğine ama ketoralde kullandım etkisi oldu azalttı dökülmemi ama sonradan geçti etkisi bırakmıştım bende şuan senin dediğin ampülleri kullanıyorum bunu burdaki yorumlardan ve doktora danışarak aldım doktorda hastalarına yazıyomuş zaten ve şükürler olsun dökülmem azaldı bayağı 2 aydan fazla oldu kullanmaya başlayalı ayrıca saçlarım benim uzamaz saçlarım hızlı bi şekilde uzuyo ayrıca saçları beslediğinden saçları biaz daha sağlıklı bakımlı yapıyo çok şükür ben memnunum istersen bi dene ketorali belki sende etkisi geçmez sonuçdan herkesin yapısı farklı ama memnun kalmazsan bence bunları kullanmalısın bu arada ilk zaman yoğun bi dökülme oluyo ben bırakmayı bile düşündüm ama yorumlarda herkeste aynı etki ettiğini gördüm o yüzden bırakmadım ve iyiki bırakmamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…