Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesi için yardımcı olur musunuz

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Zeynep demirli

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
76
23
8
27
Merhabalar arkadaşlar kendimi bildim bileli saçlarım yağlı ince telli bu yüzden seyrek duruyor tepe kısmı da biraz açık anneminde böyle galiba genetik ama benim bunu az da olsa düzeltme imkanım var mı nasıl düzeltebilirim?

Hayır bunlar hiç yok çok düzenli besleniyorum asla ısı uygulamıyorum saçıma galiba genetik ve ben bunu artık kabullenmeliyim
Kronik stres gibi faktorleri de goz ardi etmemek gerek. Hormonal bir saglik sorununun olmadigina yuzde yuz eminseniz (bazen kadin dogumcularin normal kabul ettigi degerler cildiye acisindan normal kabul edilmez) ve ferritin duzeyiniz 70'in ustunde, diger degerleriniz de normal araliktaysa otoimmun rahatsizliklari arastirabilirsiniz. Ama annenizde olmasi bir genetik yatkinlik belirtisi. Yine de alabileceginiz onlemler var. Antiandrojen ilac kullanimi, minoxil, dermastamp, prp, mezoterapi, birtakim supplement takviyeleri, low laser terapi, gunluk sac masaji gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…