- 26 Nisan 2015
- 1.187
- 939
- 123
- 37
- Konu Sahibi rumeysaltan
-
Anlamissin ya:)) hatta cvp bile vermissin... Ama bos olmus neyse canin sagolsun! Oldumu boyle ?! :)kürü bilemem ama sesli harfleri kullansaydınız sanki daha bir anlaşılır olurdu.
Onu duydum da esime soleyemedm canim acir diye cunku duydugu an yapar :))) neyle ciziodu ki deriyi??Tam olarak emin değilim ama, annemin rahmetli eniştesi erkek berberiydi, saç kıran tedavisiyle uğraşıyordu. Annemin hatırladığı kadarıyla jiletle yüzeysel çizikler atıp tuz ve sarımsakla ovalıyormuş.
Aaa jilet yazmissin esime soleyemem bunu nede olsa erkek eli yüzeysel olmaz kesigi...igneyle cizsin bari de sarimsak biliodm da tuzu da ekleyelm deneyelim dua edim duzelan lutfen...Onu duydum da esime soleyemedm canim acir diye cunku duydugu an yapar :))) neyle ciziodu ki deriyi??
Allah tez zamanda şifa versinAaa jilet yazmissin esime soleyemem bunu nede olsa erkek eli yüzeysel olmaz kesigi...igneyle cizsin bari de sarimsak biliodm da tuzu da ekleyelm deneyelim dua edim duzelan lutfen...
Aminnn insallahAllah tez zamanda şifa versin
Canım bahsettiğin hacımat mı yoksaTam olarak emin değilim ama, annemin rahmetli eniştesi erkek berberiydi, saç kıran tedavisiyle uğraşıyordu. Annemin hatırladığı kadarıyla jiletle yüzeysel çizikler atıp tuz ve sarımsakla ovalıyormuş.
Ama onda bardakla pis kan cekilio.arkadasn dedigi ovaliomus sarimsak tuzlaCanım bahsettiğin hacımat mı yoksa
Yok balım saç kıran tedavisiCanım bahsettiğin hacımat mı yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?