- 30 Mayıs 2017
- 18
- 8
- 1
- 31
- Konu Sahibi mynameisarya
-
arkadaşlar d vitamini eksikliği saç dökülmesi yapar mı benim çok düşük çıktı ve aşırı saçım dökülüyor bu yüzden saçı dökülüp sonradan ilaçla saç dökülmesi duran var mı lütfen çok zor durumdayım artık kafayı yicem doktor d vitamini saç dökülmesi yapmaz dedi ama yaptıgını söyleyende var bu sorunu yaşayanlar yardımınızı bekliyorum
Günde kaç tel dökülüyor sizin acaba sağlıklı bir insanda oryalama kaç olmalı internette ki yafilan rakamlar bence abartiSaç dökülmesi yapar. Bende de yapmıştı, d vitaminini kullan. Bol bol güneşe de çık. Demir ve b12 eksikliği de yapar. bunları da eksikse ilaç takviyesi almalısın. Bunların dışında önerebileceğim benim kullandığım Solgar'ın 5000mch Biotin hapı var. Kendine uygun güzel bir şampuan da kullanırsan saç dökülmen ciddi anlamda durur. 3 ayın sonunda minik saçlarını görebilirsin. :)
Saç dökülmesi yapar. Bende de yapmıştı, d vitaminini kullan. Bol bol güneşe de çık. Demir ve b12 eksikliği de yapar. bunları da eksikse ilaç takviyesi almalısın. Bunların dışında önerebileceğim benim kullandığım Solgar'ın 5000mch Biotin hapı var. Kendine uygun güzel bir şampuan da kullanırsan saç dökülmen ciddi anlamda durur. 3 ayın sonunda minik saçlarını görebilirsin. :)
Sizin günde kaç tel dökülüyor acaba bende ki sorun dermatit mis ondan olmuş d vitamini kullandım ama yinede dokuluyo
Sizin günde kaç tel dökülüyor acaba bende ki sorun dermatit mis ondan olmuş d vitamini kullandım ama yinede dokuluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?