Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benimde aşırı derecede dökülüyorduMerhaba. Sıkıntım saçlarım sürekli dökülüyor denemediğim şampuan kalmadı. Engel olamadım. İyi bir şampuan önerisi olan var mı?
Eczaneden d vitamini ampülü ya da damlası alın ve her gün öğle saatlerinde 15 dk güneşe çıkınKan değerlerime baktırdım D vitamini eksik koronadan dolayı doktora gitmiyorum
Vitamin eksikligini kontrol ettirdinizmi normale dönmesi zaman alıyor ikisinde birden olması alta yatan bir sebep var gibi babaninda saçları nasıl
Vitamin eksikliğinde birden çıkmıyor vitaminler normale döndüğünde Cikicaktir mutlaka stres oluyorlardir doğal olarak dokulsede Cikicaktir diye düşünüyorum Allah şifa versin birde hemotolojiye görürsenizDermatologlar erkek tipi dökülme degil vitamin eksikliği veya bir hastalik nedeniyle olabilir dedi cocuk endokrin bolumune goturdum b12eksikligi ve dvitamini eksikliği ve ferittin değeri dusuk diye oroferon depo 80mg tablet verdi bunları kullanıyoruz dökülme var hic azalmadı aşırı dökülüyor saçın tepesinden heryerinden aşırı dökülüyor oğullarım daha çok küçük bu yaşta bukadar dökülmesi normal mi artık goturmedigim yer kalmadı artık aglamaktan baska birşey yapamiyorum cok üzülüyorum allah rızası için yardim eder misiniz lütfen çok zor durumdayım kusura bakmayın bilgisi olan ilgilenebilir mi
Hemotoloji ne icin çocuk doktoru yönlendirmesi gerekiyor onun icinVitamin eksikliğinde birden çıkmıyor vitaminler normale döndüğünde Cikicaktir mutlaka stres oluyorlardir doğal olarak dokulsede Cikicaktir diye düşünüyorum Allah şifa versin birde hemotolojiye görürseniz
Dökülen saclarin yerine hic yeni sac cikmiyor surekli dökülüyor ense ve kulak üstü saçları dahil dökülüyor Dermatologa goturdum erkek tipi dökülme degil dedi ama dupa tipi dökülme olmasından da suphe ediyorum ve korkuyorumVitamin eksikliğinde birden çıkmıyor vitaminler normale döndüğünde Cikicaktir mutlaka stres oluyorlardir doğal olarak dokulsede Cikicaktir diye düşünüyorum Allah şifa versin birde hemotolojiye görürseniz
Rabbim tum hastalara sifa versin inşallah içinde de benim evlatlarımaVitamin eksikliğinde birden çıkmıyor vitaminler normale döndüğünde Cikicaktir mutlaka stres oluyorlardir doğal olarak dokulsede Cikicaktir diye düşünüyorum Allah şifa versin birde hemotolojiye görürseniz
Dahiliye sanırım demir eksikliği B12 d vitamini çok düşük yazmisiniz kan bilimi hematoloji ins derman bulunurHemotoloji ne icin çocuk doktoru yönlendirmesi gerekiyor onun icin
Inşallah yardımcı olduğunuz için cok teşekkür ederim eksik olmayın allah razı olsunDahiliye sanırım demir eksikliği B12 d vitamini çok düşük yazmisiniz kan bilimi hematoloji ins derman bulunur
Grupta daha yeniyim kusura bakmayın mesajları tekrar yazabiliyorum yaslari küçük oldugu icin çocuk doktoruna ve cocuk endokrin bolumune goturdum ordada bircok test yapildi hormon bozukluğu yok dedi biotin devam edin dedi asiri dökülmesi devam ediyor hic azalmadı aşırı dökülüyor b12 eksikliği dvitamini eksikliği ve ferittin değeri dusuk diye oroferon depo 80mg tablet verdi bunlar dan baska da bir oğlum da haşimoto tiroid dedi ama tsh t3 ve t4 degerleri normal antikor testi yüksek oldugu için ilac vermedi sağlıklı ve dengeli beslenmesi gerekiyor dediDahiliye sanırım demir eksikliği B12 d vitamini çok düşük yazmisiniz kan bilimi hematoloji ins derman bulunur