Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

sl_12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2017
2.028
2.288
83
Merhaba. Sıkıntım saçlarım sürekli dökülüyor denemediğim şampuan kalmadı. Engel olamadım. İyi bir şampuan önerisi olan var mı?

Öncelikle Vitaminlerinize baktırın parabensiz sls olmayan şampuanlar deneyin icerigine bakın

Merhaba. Sıkıntım saçlarım sürekli dökülüyor denemediğim şampuan kalmadı. Engel olamadım. İyi bir şampuan önerisi olan var mı?
Canım benimde aşırı derecede dökülüyordu
Artık tek tük dökülüyor
Saf zeytinyağına beş altı diş sarımsağı doğrayıp içinede saçının çokluğuna ve uzunluğuna göre ayarlayıp bir ya da iki yumurtanın akını koyup bir gün önceden de yapabilirsin karıştırıp sürüyorum Ayda 1 defa yapıyorum iki üç saat bekliyor. Ardından herhangi bir şampuanla bir defa yıkıyorum . Sonrada revox at kuyruğu özlü şampuanla iki yada üç kez yıkıyorum . Çıkıncada ilk ıslaklığı gittikten sonra Hindistan cevizi yağını hafiften sürüyorum İnan’ır mısın şu an da hem saçımın dolgunlaitığını hissediyorum hemde hiç dökülmüyor diyemem ama duştan sonra taradığımda tek tük dökülüyor

Ben yıllardır johnsons baby kullanırım hamileliğimden sonra torba dolusu dökülmeye başladı saçlarım vitaminlerim düşmüş ilaç kullandım sonra loreal elseve in ikili iksir diye bir suyu var hem onu hem de mucizevi yağını kullanıyorum artık dökülmüyor

Sebamed ve Yves Rocher dan memnun kalmıştım ben. Kan değerlerinize baktırın mutlaka..

Kan değerlerime baktırdım D vitamini eksik koronadan dolayı doktora gitmiyorum

Saç Sorunlarına Veda Etmeye Hazır Olun!

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim 14 ve 15yaşında iki oğlum var ikisinde de yoğun sac dökülmesi var b12ve d-vit3 eksikliği var ampul ve iğne kullandilar ama hala saçları cok dökülüyor heryerinden aşırı dökülüyor cok azaldı inceldi tüy gibi oldu allah rızası için yardim eder misiniz ne yapacagimi bilmiyorum lütfen cok çaresiz kaldım

Vitamin eksikligini kontrol ettirdinizmi normale dönmesi zaman alıyor ikisinde birden olması alta yatan bir sebep var gibi babaninda saçları nasıl

Dermatologlar erkek tipi dökülme degil vitamin eksikliği veya bir hastalik nedeniyle olabilir dedi cocuk endokrin bolumune goturdum b12eksikligi ve dvitamini eksikliği ve ferittin değeri dusuk diye oroferon depo 80mg tablet verdi bunları kullanıyoruz dökülme var hic azalmadı aşırı dökülüyor saçın tepesinden heryerinden aşırı dökülüyor oğullarım daha çok küçük bu yaşta bukadar dökülmesi normal mi artık goturmedigim yer kalmadı artık aglamaktan baska birşey yapamiyorum cok üzülüyorum allah rızası için yardim eder misiniz lütfen çok zor durumdayım kusura bakmayın bilgisi olan ilgilenebilir mi

Dermatologlar erkek tipi dökülme degil vitamin eksikliği veya bir hastalik nedeniyle olabilir dedi cocuk endokrin bolumune goturdum b12eksikligi ve dvitamini eksikliği ve ferittin değeri dusuk diye oroferon depo 80mg tablet verdi bunları kullanıyoruz dökülme var hic azalmadı aşırı dökülüyor saçın tepesinden heryerinden aşırı dökülüyor oğullarım daha çok küçük bu yaşta bukadar dökülmesi normal mi artık goturmedigim yer kalmadı artık aglamaktan baska birşey yapamiyorum cok üzülüyorum allah rızası için yardim eder misiniz lütfen çok zor durumdayım kusura bakmayın bilgisi olan ilgilenebilir mi
Vitamin eksikliğinde birden çıkmıyor vitaminler normale döndüğünde Cikicaktir mutlaka stres oluyorlardir doğal olarak dokulsede Cikicaktir diye düşünüyorum Allah şifa versin birde hemotolojiye görürseniz

Vitamin eksikliğinde birden çıkmıyor vitaminler normale döndüğünde Cikicaktir mutlaka stres oluyorlardir doğal olarak dokulsede Cikicaktir diye düşünüyorum Allah şifa versin birde hemotolojiye görürseniz
Hemotoloji ne icin çocuk doktoru yönlendirmesi gerekiyor onun icin

Dökülen saclarin yerine hic yeni sac cikmiyor surekli dökülüyor ense ve kulak üstü saçları dahil dökülüyor Dermatologa goturdum erkek tipi dökülme degil dedi ama dupa tipi dökülme olmasından da suphe ediyorum ve korkuyorum

Dahiliye sanırım demir eksikliği B12 d vitamini çok düşük yazmisiniz kan bilimi hematoloji ins derman bulunur
Grupta daha yeniyim kusura bakmayın mesajları tekrar yazabiliyorum yaslari küçük oldugu icin çocuk doktoruna ve cocuk endokrin bolumune goturdum ordada bircok test yapildi hormon bozukluğu yok dedi biotin devam edin dedi asiri dökülmesi devam ediyor hic azalmadı aşırı dökülüyor b12 eksikliği dvitamini eksikliği ve ferittin değeri dusuk diye oroferon depo 80mg tablet verdi bunlar dan baska da bir oğlum da haşimoto tiroid dedi ama tsh t3 ve t4 degerleri normal antikor testi yüksek oldugu için ilac vermedi sağlıklı ve dengeli beslenmesi gerekiyor dedi

Back
X