Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Dökülmesi:

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Benimde cok dokuliyodu sacim demir ve b12 eksikligi cikti. Oyleki normalin baya altindaydi. Feromat demir hapi ve b12 ignesi oluyorum. Daha ilk haftadan farketti. Eskiden her yerde bnm sacim vardi simdi dokulmuyo. Banyoda bile islakken tariyorum 2-3 tel geliyo elime.
O yuzden cok dokulme sorununuz varsa demir ve b12 baktirin. Arkadasin dedigi gibi sorun ictense hic bir sampuan etki etmez.

Benim de saç dökülmem son bir ayda arttı. bir uzmana danıştım. öncelikle saç kremimi ve şampuanımı bırakmamı tavsiye etti. Saç kremim urbanın mavisiydi şampuanım da hand and showersdı. Şuan el hammam ın argan yağlı şampuanını aldım. 5 6 kullanımdan sonra olanları sizle paylaşacağım. Bu arada saçımı yıkadıktan sonra kaynamış soğutulmuş biberiye suyunu saçıma döküyorum. Bakalım ne olacak.

Arkadaşlar 1,5 aydır krcderma hair 360ın serumunu kullanıyorum ve inanılmaz fark yarattı, dökülmesi %90 azaldı ki bu benim için muhteşem bişey, bu ürünü daha önce kullanıp başkalarının sonuçlarınıda gözleriyle görmüş birarkadaşımın tavsiyesi üzerina aldım ve suan ki değişim bile mucizevi.

kızlar hepimiz için saçların ne kadar önemli olduğunu bildiğimden yardımcı olmak adına yaşadığım tecrübeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Bir ara avuç avuç saçlarım dökülüyordu, neredeyse hiç saçım kalmayacak diye telaşlanıp ağlarken bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine wellanın mor renk saç dökülme önleyici serumu ile tanıştım. tüm tahlillerimi yaptırdığım halde saçlarım avuç avuç dökülüyordu. Bir ara acaba kanser miyim diye düşünmedim de değil :(( Ne mutlu ki bana arkadaşım wellanın bu serumunu tavsiye etmiş. Daha ikinci uygulayıştan itibaren saç dökülmem neredeyse bıçakla kesilir gibi kesildi desem yalan olmaz. Çok inanmayarak aldığım bu ürün, benim için şu an vazgeçilmez. Wella anti hair loss balance serum diye bir ürün, mor renkli. Ben kendi adıma çok memnun kaldım. Dönem dönem dökülmelerimin olduğu mevsim geçişlerinde kesinlikle bir kutu alıyorum ve hemen etkili oluyor. Saç çıkarıp çıkarmadığını bilemicem ama kesinlikle dökülmenin kesildiğini gözlerimle gördüm kızlar..

KRC derman günde kaç kez kullandınız . Saçlarınız suan ne durumda acaba. Bn de de aşırı dokulme var ayrıca saçlarım çok inceldi zayıf cansız ve güçsüz . Çıtkırıldım oldularrr

Back
X