Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Glbs

Lokumun annesi
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2016
4
1
6
38
Mersin
merhaba arkadaşlar
Saçlarımın önleri çok seyreldi. Bu durumu yaşayanlarınız varmı acaba . Yada bu durumla başa çıkıp gürleştireniniz varmı .

merhaba arkadaşlar
Saçlarımın önleri çok seyreldi. Bu durumu yaşayanlarınız varmı acaba . Yada bu durumla başa çıkıp gürleştireniniz varmı .[/QUOTEmerhaba. Herhangi bir hormonel sorununuz var mı ya da doğum yaptınız mı? Bunlar saçları cok etkiliyor. Zira ben de yaşadım doğumdan sonra. Lr adlı bir alman firmasında iş ortağı ve ürün destek uzmanıyım. Size önerim en yakınlarıma da önerip kullandırttığım l-recapin kürü. Şampuan ve serumdan olusuyor. Daha önce böyle bir ürün kullandınız mı bilmem ama internetten de ürünün etkinliğine dair görsellere ulasabilirsiniz. Bilgi veya tedarik için mes atabilirsiniz. Sevgiler

merhaba arkadaşlar
Saçlarımın önleri çok seyreldi. Bu durumu yaşayanlarınız varmı acaba . Yada bu durumla başa çıkıp gürleştireniniz varmı .[/QUOTEmerhaba. Herhangi bir hormonel sorununuz var mı ya da doğum yaptınız mı? Bunlar saçları cok etkiliyor. Zira ben de yaşadım doğumdan sonra. Lr adlı bir alman firmasında iş ortağı ve ürün destek uzmanıyım. Size önerim en yakınlarıma da önerip kullandırttığım l-recapin kürü. Şampuan ve serumdan olusuyor. Daha önce böyle bir ürün kullandınız mı bilmem ama internetten de ürünün etkinliğine dair görsellere ulasabilirsiniz. Bilgi veya tedarik için mes atabilirsiniz. Sevgiler

dogal yollarla cozmek ıstersenız kendı kullandıgım yontemı onermek ısterım .
hındıstan cevısı yagı ıleberaber (bır olcege bır olcek olarak dusunun )E vıtamını
bunları karıstırıp azala bolgeye surunuz bır aydansonra etkısını gorursunuz ama cok
memnun kalacagınızı dusunuyorum .mumkunse banyodan sonra kullanın gozenekler
acıkoldugu ıcın daha cok ıse yarıyor

Bnm de asiri dokuluodu saclarim. Gozle gorulur bi azalma oldu. Ozel bi krem sampuan kullanmadim ama sac duzlestiricimi kullanmayi biraktim ve aninda etkisini gordum.

dogal yollarla cozmek ıstersenız kendı kullandıgım yontemı onermek ısterım .
hındıstan cevısı yagı ıleberaber (bır olcege bır olcek olarak dusunun )E vıtamını
bunları karıstırıp azala bolgeye surunuz bır aydansonra etkısını gorursunuz ama cok
memnun kalacagınızı dusunuyorum .mumkunse banyodan sonra kullanın gozenekler
acıkoldugu ıcın daha cok ıse yarıyor
merhaba
neler kullanıyorsunuz detay veririmisiniz lutfen.

Malesef ayni sorunla ugrasiyorum. Umarim cozeriz. Cidden zor bir durum. Dermatologa gittim minoxsil ve prozonic verdi biri sabah biri aksam. Ancak kullananlarin yorumlarini okuyunca kullanmasam mi diye dusunuyorum.

Back
X