anne tarafı mı baba tarafı mıı hala mı dökülme olduğunda belirleyici teyze mii yni bende de ciddi dökülmeler açıklıklar var anne tarafımın saçı gürr baba tarafımdan halamın saçıı bii 70 küsur yaşlarında dökülmeler oluştu daa benim yaşım daha küçük yanii 25 li yaşşardayımm babamın saçı da gürama amcalarımın saçı 50 li yaşlarından sonra döküldüü bizim dökülmeler genetikse kızların hangi tarafa bakmalıı
Bilimsel bir açıklama değil ama benim bildiğim kadınlardaki dökülmenin ailedeki erkeklerle alakası yok.
Annenin saçı dökülmüşse ve saç yapın annene benziyorsa ihtimaldir.
O da şart değildir çünkü anne çok doğum yapmış,doğru beslenmemiş veya başka hastalıklara sahip olabilir.
Erkek tipi saç dökülmesi,erkek çocuklara geçer.Yine saç yapısı benzeyen erkek çocuklara diyebilirim.
Bilimsel bir açıklama değil ama benim bildiğim kadınlardaki dökülmenin ailedeki erkeklerle alakası yok.
Annenin saçı dökülmüşse ve saç yapın annene benziyorsa ihtimaldir.
O da şart değildir çünkü anne çok doğum yapmış,doğru beslenmemiş veya başka hastalıklara sahip olabilir.
Erkek tipi saç dökülmesi,erkek çocuklara geçer.Yine saç yapısı benzeyen erkek çocuklara diyebilirim.
bunun sadece genlerle ilgili olmadığını biliyorum. başka rahatsızlıgından kaynaklanabilir. benim ne anne ne baba tarafımdan saç dökülmesi var ama bende kansızlık oldugu için çok dökülür ve daha 21 yaşındayım açılmalar başladı.