Saç Şekillendiriciler sac duzlestirici ile bukle yapmak istiyorum hangi markayi tavsiye edersiniz?

hamra86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2009
238
8
318
Arkadaşlar duzlestiriciyi iki yönlü kullanmak istiyorum hem duzlestirsinhem harika bukle yapsin hangi marka onerirsiniz yanliz marka ile birlikte koduda yazarsaniz çok memnun olurum

Yardimci olacak kimse yok mu?

Neden kimse cvb vermiyor

Neden kimse cvb vermiyor

Burası böyle canım ya. Kimse önemsemiyor. Bende konu açtım bakan olsada yazan yok.
Yapman gereken tek şey kendi yanıtını kendin bulmak kimseden fayda yok yeni oluncada önemsemezler zaten.
Belki çoktan almışsındır düzleştirici ama ben sana önereyim braun ile remington arasında kalmıştım. İkisininde youtube'tan videolarına baktım. İkiside iyi duruyor. Braun sensocare alıcam :)

ben baybilisi kullanıyorum ama bukle yapmıyo. arkadasımla browunki var o hem düzeştiriyo hem kıvırtabiliyor bende ondan almayı düşünüyorum

Ben, Remington Pearl S9500 modelini kullanıyorum. Hatta düzleştirmekten çok, bukle yapma amaçlı kullandığımı söyleyebilirim:) gayet de memnunum sonuçtan

Ben beceremiyorum nedense yaa, videolarda ne kadar basit duruyor. Hemen yapiyorlar ama ben yapamiyorum. Belki de makinadan...

Remington kiriyo diyolar bi de aeramik plakasi brauna gore ince diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…