Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç ekimi deneyimi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

silazer

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
26
0
286
Tekirdağ
Arkadaşlar aranızda saç ekimi yaptıran var mı?yaptıranlar deneyimlerini paylaşabilir mi? Sanırım en iyisi fue tekniği

İlgili içerik üye site kurallarına aykırı davrandığı için kaldırılmıştır.

Son düzenleyen: Moderatör:
bayanlara saç ekimi başarı oranı erkeklere göre çok daha düşükmüş
acaba uzattığımız için falan mı
ben de düşünüyordum daha önce estetik merkezinde çalışmış bi arkadaş boşuna para verme dedi

Erkeklerin vucudunda kil çok alıp kullanacakları safta.
Bayanların nasıl kil topluyorlarmis

yapılıyormuş tabii canm bizim ne farkımız var erkeklerden hiçbirşeyden geri kalmayız :))))
Öyle ama yer çok önemli ben transmed de Levent te Kaş ekimi yaptırdım üzerinden beş sene geçti re-za-lettt!!! Kaş ekimi saç ekimi bizler için önemli ama doğru yerde!

Transmed de Kaş ekimi yaptım 3 sene sonra sorunla alakalı Dr Melike külahçı yla görüştüm kendisi ekstra para talep etti hatalarını telafi etmek için! Ödemedim tabi ki kliniğin hatası yüzünden para ! Birde dalga geçti kendi belirledikleri nakit ödediğim halde 1 lira indirim yapmadıkları parayı küçümsedi herhalde bahşiş bekliyorlardı!! 2 sene daha geçip 5 seneyi tamamlayınca şikayet sitesinde yazmam üzerine arayıp gelin hatamızı telafi edicez dediler gittim ve tekrar para istediler!!! Dalga geçiyorlar insanlarla! Dr Emirali hamiloğlu yla görüştüm kendisi Allah bile yapamamış biz nasıl yapalım dedikten sonra yapmak için para istediler!!! Bu ne ironi??? Hekim klinik hastahane seçimi çok çok çok önemli arkadaşlar sadece para değil zaman ve enerji de kaybediyoruz ne yazık ki böyle para sevdalısı hekimler yüzünden...

istanbul da dr resul yaman diye bir doktor var gerçekten çok iyi benim erkek kardeşimin arkadaşı yaptırdı 1 sene sonra saçları harikaydı. bir bakın isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…