Hayır , bu problemleri tabiki de biliyorum ama bayanlara saç ekiliyor mu diye sordum. Çünkü herhangi saç ekim merkezinin bayanları kullandigini ya da bu konuda bayanlardan bahsedildigini duymadim. Ve bu ilginç geldi, olamaz mi?
Ben de istiyorum ama çok küçük bir bölgeye. Saçımı aynı yerden ayırıp topladığım için ayırdığım yerdeki alın bölgem açıldı biraz. Madeni 1 lira büyüklüğünde bir açılma. Bence bayanlara da saç ekilir. Nden olmasın.
Saç ektiren bayan hic gormedim illa vardir ama genelde erkekler tercih ediyor sanırım. Abim yaptırdı mesela hic memnun değil ilki tutmadi bir daha yaptirdi cok acili zahmetli bir işlem sonucu güzel olacaksa deger belki ama olmama gibi bir risk de var.
yok herhangi bir sorun yok! saçımı ayırdığım yerde çok seyrek ve resimlerde olsun veya biraz yağlandığı zamanaçıklık hemen dikkat çekiyor.doktorum yüzde doksan başarıdan bahsetti ama ben yinede ektiren birinden tarafsız bir yorum almak istiyorum
bu konuyla ilgili geçen gün bilgi aldım
mesela ben tepe bölgeme istemiştim çünkü erkek tipi denilen bir dökülme yaşıyorum. tepe bölgesini kazıyıp enseden alınan saçları ekiyolarmış. cesaret edemedim tabi onlar uzayana kadar bandanayla gezebilirsin dedi çalışıyorum oda olmazdı şimdilik kaldı tabi ama öyle gür saçlarım olacak diye düşünme dedi