- 9 Kasım 2012
- 246
- 47
- 118
- Konu Sahibi ela gozlum
Kızlar saçları yüzde yüz gürleştiren, dökülmeyi durduran karanfil kürünü uygulayıp da saçları gürleşen var mı aramızda? Eğer varsa paylaşabilir mi? Bir de bu kürü kuru saçlar da uygulayabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman ben de kullanayım sağol canım zaten yağlansın istiyorum ben de :)Ben bir süre kullanmıştım, dökülmeyi gerçekten geçiriyor ama çabuk yağlandırdığı için kullanmayı bıraktım. Saçın kuru olduğu için aşırı yağlanma yapmaz sanırım :)
çörek otunu sevmeyen biri olarak karanfil daha cazip geldi şu an :)Kızlar birde gürleştirmek için her sabah kahvaltıda 1 tatlı kaşıgı çörek otu tüketmeyi duymuştum belki işinize yarar :) ne yaglanma ne de bi işlem gerektirmiyo sonucta.
ben de cok sevmem dogrudur :) Kendim lavanta kürü yapıyorum 1 haftadır su an devamlılığı olmadığı için bişey yok ama bakalım :)çörek otunu sevmeyen biri olarak karanfil daha cazip geldi şu an :)
lavanta kürü nasıl oluyor canım aynı bu karanfil gibi sonuçlar veriyor mu kokusu da çok hoş olur onun :)ben de cok sevmem dogrudur :) Kendim lavanta kürü yapıyorum 1 haftadır su an devamlılığı olmadığı için bişey yok ama bakalım :)
sen ne kadar süre yaptın canım bu karanfili ? 2 veya 3 ay sonra etkisini gösterirmiş çünkü hemen olmazmış faydasıkaranfıl kürü yapmıştım.ama faydasını görmemiştim![]()
benim saclarım cok dokuluyor bu yuzden bi arastırma yapmıştım Dr.İbrahimSaracoğlunun kürünü buldum. 3 bardak klorsuz suyu kaynatıosunuz kaynayınca 1 tatlı kasıgı lavantayı koyup 5 dk demliyosunuz temiz saca yarım saat etki ettiriyosunuz.sadece suyla duruluyosunuz ben durulamıyorum kokusu da kalıyo şimdilik sanki azaldı ama devam ettirmem lazım tabiki. :) anlatabildiysem ne mutlu :)lavanta kürü nasıl oluyor canım aynı bu karanfil gibi sonuçlar veriyor mu kokusu da çok hoş olur onun :)
bu lavanta da aklıma yattı benim uygulaması da gayet kolaymış ama karanfilden bi sonuç alamazsam lavantayı denerim 2-3 ay kullanayım bakalım ne olacak sen de hiç bırakmadan devam et bence çünkü anca o zaman olumlu bi sonuç alabiliyorsun :) çok teşekkür ederim :*benim saclarım cok dokuluyor bu yuzden bi arastırma yapmıştım Dr.İbrahimSaracoğlunun kürünü buldum. 3 bardak klorsuz suyu kaynatıosunuz kaynayınca 1 tatlı kasıgı lavantayı koyup 5 dk demliyosunuz temiz saca yarım saat etki ettiriyosunuz.sadece suyla duruluyosunuz ben durulamıyorum kokusu da kalıyo şimdilik sanki azaldı ama devam ettirmem lazım tabiki. :) anlatabildiysem ne mutlu :)
aynen daha 1 hafta oldu bakalım bu arada haftada 2 kere uygulayabiliyorsun aklında olsun :) Rica ederim canım :)bu lavanta da aklıma yattı benim uygulaması da gayet kolaymış ama karanfilden bi sonuç alamazsam lavantayı denerim 2-3 ay kullanayım bakalım ne olacak sen de hiç bırakmadan devam et bence çünkü anca o zaman olumlu bi sonuç alabiliyorsun :) çok teşekkür ederim :*
bu daha iyiymiş o zaman :) ben karanfili haftada 4 defa yapıyorum biraz uğraştırıyor lavantayı uygulaması daha kolaymış saçımı her yıkadığımda yaparım ama bi ümit işte karanfil inşallah işe yarar :)aynen daha 1 hafta oldu bakalım bu arada haftada 2 kere uygulayabiliyorsun aklında olsun :) Rica ederim canım :)
İnşallah yoksa kel kalıcazbu daha iyiymiş o zaman :) ben karanfili haftada 4 defa yapıyorum biraz uğraştırıyor lavantayı uygulaması daha kolaymış saçımı her yıkadığımda yaparım ama bi ümit işte karanfil inşallah işe yarar :)