Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç için doğum kontrol hapı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Beybisi1234

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2016
31
4
16
30
Saç için doğum kontrol hapı kullanan varmı ? ezip şampuanın içine koyuluyormuş. Denemediğim şey kalmadı saçlarım koptuktan sonra :(

Saç için doğum kontrol hapı kullanan varmı ? ezip şampuanın içine koyuluyormuş. Denemediğim şey kalmadı saçlarım koptuktan sonra :KK43:
bende kullandım banada bi kuaför önerdi saçlarım uzun ama çok az daha önce konu açtım bunla ilgili hiç yorum gelmedi.kuru mayada koyanları duydum şampun içerisine bir gün agzi açık kalaması gerek sonrasında kapatılabilir.koku falan olmuyo saçta denedim ben

Can'ım ya öncesini sonrasını yollayabilirsen çok iyi olurdu :) peki yüzüme değse ama hemen yıkasam tüylenme yaparmı Bilgin varmı bu konuda :)

Can'ım ya öncesini sonrasını yollayabilirsen çok iyi olurdu :) peki yüzüme değse ama hemen yıkasam tüylenme yaparmı Bilgin varmı bu konuda :)

kullnılan doğum kontrol hapının zaten yan etkisi yok yani tüylenme falan yapmıyormus eczanden alınıyor sağlık ocaklarından deği resim atacağım ama atamıyorum nasıl atılıyor bilgi verirseniz

Ben aylarca kullandım. Dört beş tanesini ezip bir tane bemiks ve evigen ampulle şampuanıma karıştırıyordum. Uzamasına yardımcı oldu mu dikkat etmedim ama dökülmesini azalttığını söyleyebilirim. Kesinlikle tüylenme yapmıyor arkadaşlar zaten kullandıklarınız yeni nesil doğum kontrol hapı yani neredeyse hiç bir yan etkisi yok...

Back
X