Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlarsaç için doğum kontrol hapı
bende kullandım banada bi kuaför önerdi saçlarım uzun ama çok az daha önce konu açtım bunla ilgili hiç yorum gelmedi.kuru mayada koyanları duydum şampun içerisine bir gün agzi açık kalaması gerek sonrasında kapatılabilir.koku falan olmuyo saçta denedim ben
kullnılan doğum kontrol hapının zaten yan etkisi yok yani tüylenme falan yapmıyormus eczanden alınıyor sağlık ocaklarından deği resim atacağım ama atamıyorum nasıl atılıyor bilgi verirseniz
Ben aylarca kullandım. Dört beş tanesini ezip bir tane bemiks ve evigen ampulle şampuanıma karıştırıyordum. Uzamasına yardımcı oldu mu dikkat etmedim ama dökülmesini azalttığını söyleyebilirim. Kesinlikle tüylenme yapmıyor arkadaşlar zaten kullandıklarınız yeni nesil doğum kontrol hapı yani neredeyse hiç bir yan etkisi yok...