- 19 Eylül 2016
- 31
- 4
- 16
- 30
- Konu Sahibi Beybisi1234
Saç için doğum kontrol hapı kullanan varmı ? ezip şampuanın içine koyuluyormuş. Denemediğim şey kalmadı saçlarım koptuktan sonra 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende kullandım banada bi kuaför önerdi saçlarım uzun ama çok az daha önce konu açtım bunla ilgili hiç yorum gelmedi.kuru mayada koyanları duydum şampun içerisine bir gün agzi açık kalaması gerek sonrasında kapatılabilir.koku falan olmuyo saçta denedim benSaç için doğum kontrol hapı kullanan varmı ? ezip şampuanın içine koyuluyormuş. Denemediğim şey kalmadı saçlarım koptuktan sonra![]()
Doğum kontrol hapı bir işe yaradımı peki?
Resim attım ama gelmedi çabuk uzamasına etkili oldu.Doğum kontrol hapı bir işe yaradımı peki?
Can'ım ya öncesini sonrasını yollayabilirsen çok iyi olurdu :) peki yüzüme değse ama hemen yıkasam tüylenme yaparmı Bilgin varmı bu konuda :)
Ben denedimde yeni sac ckarmiyor sadece dokulmeler duruyo prp daha etkiliSaç için doğum kontrol hapı kullanan varmı ? ezip şampuanın içine koyuluyormuş. Denemediğim şey kalmadı saçlarım koptuktan sonra![]()