saç içinden yüz germe amaliyeti

SHAHLA DEVLETOVA

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2020
3
1
6
41
izsiz orta yüz germe operasionu olan varmı. Dr.Nuri Battal çok iyimiş Nişantaşındaymış .araştırıp sonra muayenesine gotmeyi düşünüyorum tabi cesaret edersem yaptıracağım

izsiz orta yüz germe operasionu olan varmı. Dr.Nuri Battal çok iyimiş Nişantaşındaymış .araştırıp sonra muayenesine gotmeyi düşünüyorum tabi cesaret edersem yaptıracağım
Dr u bilemem ama izsiz oluyor zaten bu tip ameliyatlar ,kardeşim oldu hiç böyle bir endişe yasamadi ,

Kardeşiniz hangi dr a oldu ve hangi bölgelerden oldu? Dr adı ve fiyat bilgisini yazar mısınız?
Nazım Çerkeş adında bir Dr du fiyatı bilemiyorum sorarım ama,sıfır iz tabiki ilk günler iz var göz kapağı ameliyatı gibi düşünün ama şuan iz filan yok olsaydı kimse yaptırmazdi,neden ip aski düşünmüyorsunuz yüz germe niçin yaşınız çokmu aldi

Nazım Çerkeş adında bir Dr du fiyatı bilemiyorum sorarım ama,sıfır iz tabiki ilk günler iz var göz kapağı ameliyatı gibi düşünün ama şuan iz filan yok olsaydı kimse yaptırmazdi,neden ip aski düşünmüyorsunuz yüz germe niçin yaşınız çokmu aldi
Hayır yaşım genç. İp askı kalıcı olmuyor maalesef tekrarlayan işlem ve yüz deforme oluyor gibi bilgiler okudum. Kardeşiniz endoskopik yüz germe olmuş sanırım. Ne kadar zaman geçti üzerinden

Hayır yaşım genç. İp askı kalıcı olmuyor maalesef tekrarlayan işlem ve yüz deforme oluyor gibi bilgiler okudum. Kardeşiniz endoskopik yüz germe olmuş sanırım. Ne kadar zaman geçti üzerinden
2 yıla yakın oldu,ben korktuğum için 17 gün önce ip aski yaptırdım 10 yıl geriye attı buda yeterli insanlar yaş aldıkça daha bir temkinli yaklaşıyor hayata ondan göze alamadım ,ip askıda bile zorlu süreç iken germe için cesaret hapi atmaliyim sanırım artık

2 yıla yakın oldu,ben korktuğum için 17 gün önce ip aski yaptırdım 10 yıl geriye attı buda yeterli insanlar yaş aldıkça daha bir temkinli yaklaşıyor hayata ondan göze alamadım ,ip askıda bile zorlu süreç iken germe için cesaret hapi atmaliyim sanırım artık
Yüz olunca insan korkuyor. Bi sürü yorum var formda olumsuz. Asimetrisi olanlar gözleri küçülenler. Herkesin gönlünce olsun.

Siteye tüm görsellerimi paylaştım bakabilirsiniz ve hala iyilesmedim diyebilirim hani diyolar ya iki güne hop bitti cillop gibi çıkacaksınız vallahi yalan ip germede bile 17 gündür gün gün attım fotolarimi iyi araştırın gerçekten ihtiyacınız varsa Dr evet der yoksa Dr zaten yok demeli

Siteye tüm görsellerimi paylaştım bakabilirsiniz ve hala iyilesmedim diyebilirim hani diyolar ya iki güne hop bitti cillop gibi çıkacaksınız vallahi yalan ip germede bile 17 gündür gün gün attım fotolarimi iyi araştırın gerçekten ihtiyacınız varsa Dr evet der yoksa Dr zaten yok demeli
Daha yeni kullanmaya başladım siteyi fotolara tam nerden bakılıyor çözemedim. 😅

Yüz olunca insan korkuyor. Bi sürü yorum var formda olumsuz. Asimetrisi olanlar gözleri küçülenler. Herkesin gönlünce olsun.
Evet bende okudum ama görsel göremedim 1 yıl araştırdım hiç bir yabancı sayfada bile sürecin ortası yoktu ben gün gün paylaştım bu forumda bile asimetri oldum diyen okudum görsel atmamislardi ben Drakula hâlimi bile paylaştım tüm insanlar görsün ona göre adım atsın diye,bir dolgu bile o gün dudağı yanağı ateş topuna çeviriyor iken yüz germeler ip askilar vs vs süreci sansiciz olmaz botoks dışındaki her işlem zor bildiğim bu göğüs implant karın germe bacak inceltme oldum en son Fransız aski yaptırdım herşeyin görseli mevcut dileyene atarım

Foto yok bende delicesine 1 yıldır aradım buraya üye oldum yabancı sayfalara oldum bulamadım olanlara yazdım nolur atın hicmi foto çekilmesidiniz diye kimse foto atmadı
Atarım size isterseniz benimki Fransız aski burnunum ucu ve delikleri büyüktü iple kaldırdı yanaklarım buldog gibiydi onları kaldırdı olmamış halim ile olmuşu birde Drakula gibi geçen aradaki günleri :)

Atarım size isterseniz benimki Fransız aski burnunum ucu ve delikleri büyüktü iple kaldırdı yanaklarım buldog gibiydi onları kaldırdı olmamış halim ile olmuşu birde Drakula gibi geçen aradaki günleri :)
Drakula benzetmeniz sesli güldüm 🤭 eğer atarsanız fotoları hayır demem.

Eklentiler

• IMG_20210105_230010.webp
    IMG_20210105_230010.webp
    95,1 KB · Görüntüleme: 223
  • IMG-20201223-WA0002.webp
    IMG-20201223-WA0002.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 225
  • IMG_20210103_144727.webp
    IMG_20210103_144727.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 223
  • IMG_20210105_223428.webp
    IMG_20210105_223428.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 213
  • IMG_20210108_163605.webp
    IMG_20210108_163605.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 245
  • IMG_20210105_230146.webp
    IMG_20210105_230146.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 220
  • IMG_20210105_230122.webp
    IMG_20210105_230122.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 218
  • IMG_20210105_142350.webp
    IMG_20210105_142350.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 245
  • IMG-20210105-WA0002.webp
    IMG-20210105-WA0002.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 260
  • IMG_20210110_021145.webp
    IMG_20210110_021145.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 231
Merhaba ip askı hangi dr yaptı bende görebilir miyim sonuçları 🙏🏻

Merhaba ip askı hangi dr yaptı bende görebilir miyim sonuçları 🙏🏻
Sayfaya attım tüm görsellerimi dermatolog hakan buzoglu üst yazışmalarda var önce sonra tam iyileseyim son halini atcam yine herkes bilinclensin öyle oldu bitti hop maşallah diye birşey yok :)))))

Sayfaya attım tüm görsellerimi dermatolog hakan buzoglu üst yazışmalarda var önce sonra tam iyileseyim son halini atcam yine herkes bilinclensin öyle oldu bitti hop maşallah diye birşey yok :)))))
Ama sizin yüzünüz baya güzel olmuş maşallah o gamze görüntüleri geçtimi?.

Back
X