Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç kalmadi :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

40elf06

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
147
138
18
3.5 aylik bebeğim var. Dehset saclarim dökülüyor kizlar bana yardim edinn...

Çeşitli nedenleri olabilir benim Demir eksikliğinden çok dökülüyor genel de kadınlar da bu sebepten. Yakın bi zaman da doktora gidip test yaptır çok takılma muhtemelen normaldir ve yerine gelir :)

Dogum sonrası dökülmeler normal benim de 4 aylık bebeğim var çok fazla dökülüyor ama benim zaten çok dökülen saçlarım vardı ve baya seyreklesmisti şimdi tamamen bitecek diye korkuyorum.

Dogum sonrası dökülmeler normal benim de 4 aylık bebeğim var çok fazla dökülüyor ama benim zaten çok dökülen saçlarım vardı ve baya seyreklesmisti şimdi tamamen bitecek diye korkuyorum.
Ben simdi vitamin.kullaniyom . Ama faydasi yok

Ben simdi vitamin.kullaniyom . Ama faydasi yok
Ben de kullanıyorum hamileyken kullandıklarımi hiç bırakmadım zaten. VitaminSelbi dökülme değil tamamen hormonlardan dolayı bi dökülme şuan yaşadığımız o yüzden ne yapsak fayda etmeyecek.

Yeni keşfim bir kez denedim henüz, merak edenlere:

"Saç Dökülmesini Azaltacak Bitki Yağı"

• 30 ml hint yağı
  • 30 ml çörek otu yağı
  • 10 ml e vitamini
  • 10 ml lavanta yağı
  • 10 m biberiye yağı
  • 1 gr mentol
"Yağları ve mentolü iyice karıştırın. Gece yatmadan önce saç diplerinizi uyararak masaj yapın. Daha sonra saçınızı boneyle kapatıp, yatın. Sabahları saçınızın durularken 1 litre suya 1 su bardağı elma sirkesi koyup saçınızı yıkayın."

Çeşitli nedenleri olabilir benim Demir eksikliğinden çok dökülüyor genel de kadınlar da bu sebepten. Yakın bi zaman da doktora gidip test yaptır çok takılma muhtemelen normaldir ve yerine gelir :)
Peki Demir düzeyiniz çıkınca saç çıktı mı tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…