Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk SAÇ KAYNAĞII

kudret2811

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2014
12
3
288
35
Selam Kızlar :)
Ben saçlarımdan memnunum kısa değil ama belime kadar uzanmasını istediğim için saç kaynağı yaptırmayı düşünüyorum.Aranızda yaptıran varmı ? Yardımcı olabilirmisiniz

Selam Kızlar :)
Ben saçlarımdan memnunum kısa değil ama belime kadar uzanmasını istediğim için saç kaynağı yaptırmayı düşünüyorum.Aranızda yaptıran varmı ? Yardımcı olabilirmisiniz
canım ben yaaptırmadım ama arkadaşım omuzlarındaki saçlarına yaptırdı ve biliyorsun cıkartılıp tekrar takılıyo 6 ayda bir mi ne tam bilmiyorum saclar dökülüyor cok saglıksız birsey ve sana ait olmayan birseyle geziyorsun agırlık yapıyor canm bence yaptırma.

Cnm ben çok kullandım.Tavsiye etmiyorum.Saçının uzama hızına göre maksimum 3 ay kullanıyosun sonra çıkar tak falan.O çıkar tak sırasındaki acıyı sölemiyorum bile.Dökülmesi yıpranması da cabası.Kaynak yerine çıt çıt kullan derim.Masrafsız hemde eziyetli değil.Benim saçlarım seyrek olduğu için gür göstersin die yaptırıyorum kaynağı. Çıt çıt ı kamufle etmiyo benim saçlar o yüzden.Ama ben bıraktım artık yaptırmayacağım.İstersen bi kereliğine dene sen bilirsin.

Kuzenim kullandi kendi saclarini dokuyor bi sure sonra ve bi tutamida yolundu kaynagin cikartmasida ap ayri dert yipratiyor saci kendine getirmek zor olmus

Back
X