• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sac kurutmak istemiyorum

nilben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2025
4
1
1
19
ya ben simdi sacımı kurutmuyorum yaz geldi zaten ama babam diyoki iste sacini kurutmadigin icin kokuyosun kendiside kel buarada oysaki ben ter kokuyorum muhtemelen ama o sacımın koktugunu iddda ediyo bence sacim degil bu ama yinede emiin olamadım sormak istedim kurutmayıp evden cıkınca sac kendiliginden kuruyunca kokar mı

En iyi cevap
ya ben simdi sacımı kurutmuyorum yaz geldi zaten ama babam diyoki iste sacini kurutmadigin icin kokuyosun kendiside kel buarada oysaki ben ter kokuyorum muhtemelen ama o sacımın koktugunu iddda ediyo bence sacim degil bu ama yinede emiin olamadım sormak istedim kurutmayıp evden cıkınca sac kendiliginden kuruyunca kokar mı
İlk defa duydum, saç dillerin terliyor sana yerinde koku varsa o kokuyordur. Yün mü bu ıslak kalınca koksun? Kişisel bakımına özen göster günlük duş alıp iç çamaşırların başta olmak üzere her gün kıyafetlerini değiştir ,48-72saat etkili deodorant kullan.
İlk defa duydum, saç dillerin terliyor sana yerinde koku varsa o kokuyordur. Yün mü bu ıslak kalınca koksun? Kişisel bakımına özen göster günlük duş alıp iç çamaşırların başta olmak üzere her gün kıyafetlerini değiştir ,48-72saat etkili deodorant kullan.

En iyi cevap
Ter koktuğunu düşünüyorsan madem ter kokmanı önle ilk. Hala kokuyor musun diye tekrar değerlendirirsin saç mevzusunu.

salık bıraktığında değil ama saçların kalabalık ise ve topluyorsan ıslak veya nemliyken kokuyor olabilir. bende de oluyor cünkü. ama açık bıraktığımda hemen kuruyor ve koku olmuyor. ek olarak saç parfümü de kullanıyorum

dısarıdaydık dus alma sansım yoktu terledim napayım Allah askına
Bilmem ben yerleyince kokmuyorum ona göre davranıyorum üstüne üstlük spor yapıp terliyorum donuma kadar ıslanıyorum ama kimse kokuyorsun demiyor 2025 de de kokmamayı becerik artık bi zahmet biz bıktık siz bıkmadınız kokmaktan

abla soyle ya lutfen cok merak ettim nası cicek gibi kokucam madem elestiriyosun nasıl kokalım bıktıysan soyle de yapayım
Sık duş alcaksın koltuk altı ve özel bölgeni kıllı bırakmıcaksın ki terleyince kokmasın. İç çamaşırlarını her gün 2 kere değiştireceksin ve çamaşır içeriğine dikkat et pamuklu olsun. Son olarak da deodorant kullanacaksın kaç saat etkiliyse o sürede yenileyeceksin.
Bibi haklı, gencecik kız nasıl ter kokar aklım almıyor kişisel bakımını yapamayan yaşlı insanları anlıyorum ama gençleri anlamıyorum..

abla soyle ya lutfen cok merak ettim nası cicek gibi kokucam madem elestiriyosun nasıl kokalım bıktıysan soyle de yapayım
Yavrum yaşıtların yanımdan geçince 3dk kokusu kalıyor sokakta, ilk okul bebesi dalinle dolaşiyor , her gün duş alıp kaliteli deodorant kullanacaksın kıl tüy söylememize gerek yok zaten. Hâlâ korkuyorsan baharatlı yiyeceklerde n soğan sarımsaktan uzak dur

Back
X