Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 70 tl civarında babyliss kalın maşa aldım serisini hatırlayamıyorum ama babyliss ürünleri güzelArkadaşlar kendime maşa almak istiyorum. Ama öğrenciyim hem kaliteli hemde bütçeme uygun bir saç maşası önerir misiniz?
Arkadaşlar kendime maşa almak istiyorum. Ama öğrenciyim hem kaliteli hemde bütçeme uygun bir saç maşası önerir misiniz?
Kalıcılığı nasıldı acaba?Ben bikaç yıl önce sinbo almıştım 20 lira civarındaydi galiba. Güzel memnunum tavsiye ederim
Özellikle onerdiginiz bir urun varmı?ben de sinbo kullandım bi ara hiç memnun kalmamıştım. Braun ve Philips kullandım ondan sonraki yıllarda. İkisinden de memnun kaldım. biraz pahalılar ama kalıcıkları gerçekten çok iyi. Bir de ucuza alıcam diye saçlarını mahvedebilecek bir ürün kullanma sakın.
Remington internetten almıştım .Maşa düzleştirici tost kalın dalga var içinde .Isı ayarı seramik yüzey güzel kullanıyorum .Arkadaşlar kendime maşa almak istiyorum. Ama öğrenciyim hem kaliteli hemde bütçeme uygun bir saç maşası önerir misiniz?
Hangi ürünü acaba?Birkac yil once uzun arastirmalardan sonra Babyliss'te karar kilmistim. Aldim, hic pisman olmadim. Memnunum. Babyliss iyi marka.