Saç Şekillendiriciler Saç Maşası Önerir misiniz?

redcherry

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
44
2
13
30
Arkadaşlar kendime maşa almak istiyorum. Ama öğrenciyim hem kaliteli hemde bütçeme uygun bir saç maşası önerir misiniz?

leen, post: 37925267, member: 589954"]ben 70 tl civarında babyliss kalın maşa aldım serisini hatırlayamıyorum ama babyliss ürünleri güzel[/QUOTE]
Tesekkurler yorumunuz icin

ben de sinbo kullandım bi ara hiç memnun kalmamıştım. Braun ve Philips kullandım ondan sonraki yıllarda. İkisinden de memnun kaldım. biraz pahalılar ama kalıcıkları gerçekten çok iyi. Bir de ucuza alıcam diye saçlarını mahvedebilecek bir ürün kullanma sakın.

ben de sinbo kullandım bi ara hiç memnun kalmamıştım. Braun ve Philips kullandım ondan sonraki yıllarda. İkisinden de memnun kaldım. biraz pahalılar ama kalıcıkları gerçekten çok iyi. Bir de ucuza alıcam diye saçlarını mahvedebilecek bir ürün kullanma sakın.
Özellikle onerdiginiz bir urun varmı?

Philips HP4666 bunu kullandım uzun bir süre, sonra da Braun iontek özellikli bir ürünün aldım, bir sene falan kullandım. saçımı perma yaptırdığım için kuzenime verdim o kullanıyo. Onun modelini tam hatırlayamıyorum.

Arkadaşlar kendime maşa almak istiyorum. Ama öğrenciyim hem kaliteli hemde bütçeme uygun bir saç maşası önerir misiniz?
Remington internetten almıştım .Maşa düzleştirici tost kalın dalga var içinde .Isı ayarı seramik yüzey güzel kullanıyorum .

[QB UOTE="redcherry, post: 37957269, member: 625987"]Kalıcılığı nasıldı acaba?[/QUOTE]

GAYET İYİYDİ

BabyLiss C20E canım bundan aldım geçen ay mediamarkttan 50 tl.ye .

Çokkk memnunum, oradaki satıcı kıza denettim , 6-7 saniye tutunca muhteşem bukle yapıyor.

Eklentiler

• KONIK-SAC-MASASI-BABYLISS-C20-TRE-13mm-25mm__59451535_1.webp
    KONIK-SAC-MASASI-BABYLISS-C20-TRE-13mm-25mm__59451535_1.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 203
Birkac yil once uzun arastirmalardan sonra Babyliss'te karar kilmistim. Aldim, hic pisman olmadim. Memnunum. Babyliss iyi marka.

Back
X