Saç Şekillendiriciler Saç maşası...

sudamlaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
499
4
118
İzmir
Gür ve dalgalı saçlar için hemen tutan saç maşası önerebilecek olan var mı acaba?

braun kullanıyorum su an piyasada satılan modellerinden kalın olanını hem de ilk çıktığında almıstım rahat 5 sene olmuştur ben çok memnunum ve çok dayanıklı sürekli düşürüyorum bisey olmuyor 5 kademeli derecesi var 2. seviyede çok güzel şekillendiriyor yeterli oluyor gayet

Rica etsem modelini yazabilir misiniz?

ben simbonun saç maşasını kullanyorum 25 tl ye aldım geçen yıl güzel ama uzun işte maşayla yapmak babyliss wag maşada var o hem kolay ve saç kırmıyo o yönden çok güzel doğal duruyor hemde canım

Fakirin juliet saç maşasından çok memnunum ben iri ve doğal su dalgaları oluyor

Ben de Braun saç maşasından çok memnunum.Kuaföre bile gerek kalmıyo.Uzun zamandır kendim yapıyorum.Ancak benim sıkıntım saçlarımın çabuk yıpranıyor olması.Acaba derecesi mi yüksek.Bir sürü saç bakım yağı kullanıyorum ama çok yıprandı saçlarım.Önerebileceğiniz bir ürün ya da kullanım şekli var mı acaba?

Bu ürünler seramik kaplama mı acaba bilginiz var mı? Diğerleri saça çok zarar veriyor çünkü...

BaByliss LP2362 200 Elegance Saç Maşası bu seramik kaplama
• i-derece: 90 saniyede 230ºC’ye ulaşarak saça ideal ısıda şekil verme

• Titanyum seramik elegance kaplama

25 MM N11 de şuan 79 tl özellikleri bunlarmış
bide bu var seramik Babyliss C525 Titanium Ceramic Intense Saç Maşası - 25mm

Arkadaşlar özellikle saç düzleştirdikten sonra kabarmasını önlemek için iyonlu saç fırçası kullanan var mı? Varsa markasını yazar mısınız? Arnicanın ve babylissin gördüm internette işe yarıyor mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…