- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi mavilimYesilim
-
Selam kızlar... Saçlarımda aşırı dökülme ve açılma nedeniyle doktora gittim. Çok dökülme ve açılma var dedi. kan tahlili yapı. kan hapı- b vitaminene başladı...şimdi de saç mezoterepisine başlayalım dedi. aslında sırf meraktan soruyorum. sadece saç bölgesine yapılan bir uygulama imiş. faydası var mı ?
Bir seansımı 120 tl idi???Ve biz bundan 6 7 seans yaptırsak saç ekimi parası çıkıyor resmennYok merak ettim. fiyatı 120 tl dne fazlaydı. vazgeçtim. kendim bakım yapıyorum ...
merhaba arkadaşlar ben 5 ay boyunca ünlü bir estetik merkezi estetik international da mezoterapi yaptırdım ve acılı seanslar ve boşa giden paramdan başka birşey olmadı.
selam,
benimde saç dökülmesi şikayetlerim vardı ve bu sorunuma çözüm bulabilmek için İstanbul'da hatta yurt dışı seyahatlerimde gittiğim yerlerde birçok doktora gittim ancak çözüm bulamamıştım ve artık saçlarımın önleri kelleşmeye başladığından psikolojim bozulmuştu. saç ekimi yaptırmak istiyordum ancak doktorlar kadınlarda saç ekimi yaptırmanın kalıcı çözüm olmadığını söyleyip yapmak istemediler.
Daha sonra Amerikan hastanesinin doktorlarından biri beni saç konusunda en iyi hekim olduğu gerekçesi ile dr.Kerem Baykal'a yönlendirdi.Dr.Kerem beyi önce internetten araştırdım sonra muayeneye gittim, uyguladığı 10 seans saç mezoterapisi sonrası saç dökülmesi sorunum tamamen durdu , dökülen saçlarımın yerine eskisinden daha kalın telli ve sağlıklı saçlar çıktı.Uygulanan tedaviden çok çok memnun kaldım.10 seans tedaviden sonra önceleri ayda bir seans daha yaptırıyordum daha sonra doktorum 3 ayda bir seans yaptırmanın yeterli olacağını söyledi.
Kadınların güzelliğinde en önemli faktör bence saç ve benim bu konuda yaşadığım sıkıntıdan sonra özellikle takıntım var sanırım ama çok şükür tedavi sonrası saçlarımın görüntüsünden çok memnunum.
saç dökülmesi sorunu olan hanımlara beylere dr.kerem baykal'ı şiddetle tavsiye ederim.Kendisine Life Med - Çifte havuzlar daki son derece kaliteli , şık kliniğinden ulaşabilirsiniz. Eminim çok faydasını göreceksiniz kızlar...
farklı ödeme seçenekleri vardı ben 10 seansın toplamı için peşin ödeme yaptım ve 650 euro ödedim , isterseniz seans seans ayrı ödenebiliyor o zamanda seansı 85 euro.10 seansa toplamda kaç para verdin..
Memnun kaldınız mı?PRP VE MEZOTERAPİ VAR OLAN SAÇI GÜÇLENDİRMEK VE YENİ ÇIKAN TÜĞCÜKLERE SAÇ FORMU KAZANDIRMAK İÇİN BİR UYGULAMA SAÇ DÖKÜLMESİNİ DE AZALTIYOR.BEN 4 HAFTADIR BU UYGULAMAYI YAPTIRIYORUM BİR HAFTA MEZOTERAPİ BİR HAFTA PRP OLARAK VE 3. HAFTADAN SONRA ETKİ GÖRMEYE BAŞLADIM TOPLAM 8 SEANS OLACAK BENİM TEDAVİM 10 SEANSA KADAR YAPILIYOR SAÇIN DURUMUNA GÖRE VE BEN ÇOK MEMNUNUM TAVSİYE EDERİM.ZATEN ETKİ GÖRMEME %0 MUTLAKA ETKİ GÖRÜYORSUNUZ BİRAZ ACILI BİR İŞLEM AMA SONUCU GÖRÜNCE O ACI UNUTULUYOR EMİN OLUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?