Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç mezoterapisi uygulayan sonuç alan?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

mavilimYesilim

Hareket et durma, vazgeçme, erteleme, hemen şimdi.
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
7.844
3.457
448
Selam kızlar... Saçlarımda aşırı dökülme ve açılma nedeniyle doktora gittim. Çok dökülme ve açılma var dedi. kan tahlili yapı. kan hapı- b vitaminene başladı...şimdi de saç mezoterepisine başlayalım dedi. aslında sırf meraktan soruyorum. sadece saç bölgesine yapılan bir uygulama imiş. faydası var mı ?

Son düzenleme:
Selam kızlar... Saçlarımda aşırı dökülme ve açılma nedeniyle doktora gittim. Çok dökülme ve açılma var dedi. kan tahlili yapı. kan hapı- b vitaminene başladı...şimdi de saç mezoterepisine başlayalım dedi. aslında sırf meraktan soruyorum. sadece saç bölgesine yapılan bir uygulama imiş. faydası var mı ?

MEzoterapiye başladın mı??
fiyatına ne kadar dedi doktor??
Ve faydasını gördün mü??

Yok merak ettim. fiyatı 120 tl dne fazlaydı. vazgeçtim. kendim bakım yapıyorum ...

bende gittim ön görüşmeye fahiş fiyat çekiyorlar bide tedavi bittikten sonra garantisi yok tekrarlayabilir bu yüzden düzenli aralıklarla gitmek gerekiyormuş maddi gücü çok iyi olanlar gidebilir ama orta hallii insanları feci derecede kasar...

ARKADAŞLAR MERHABA ben saç mezoterapisi yaptırdım 15 seans almıştım 13 seansını yaptırdım faydalı fakat bıraktığınızda bir süre sonra yeniden dökülmeye başlıyor ben şimdi farklı bişey deniyorum saçlarımı 3 numara kestirmiştim şimdi biraz uadılar dermaroller aldım onunla beraber minoxidil ve spiro kullanıyorum bunları kullanmayı bırakıncada saçlar dökülüyor ama maliyeti daha az ve evde kendin yapıyorsun ben başlayalı 2 ay kadar oldu belki 2.5 ay tam bilmiyorum 3 minoxidil kullanırken ilk 3 ay saç dökülmesi oluyor 3. aydan sonra saçlar daha güçlü çıkmaya başlıyor spiro ise saç dökülmesinde etkili olan dht yi engelliyor dermaroller la beraber kullanınca emilimi daha iyi olur diye düşündüm bu şekilde kullanıyorum saçlarım kestirmeden önceki halinden daha iyi görünüyor ama saçlarım çok kısa olduğundan tam anlamıyorumda umarım bu bilgiler işine yarar

ben vaktiyle yaptırdım 3 seans... ilk seansı yapmadan ilk seansta farkedeceksin dedi... farketmedi... 2. sinde mezo+prp yaptı bunda kesin görürsün demişti yapmadan... yine farketmedi 3. yü yaptık yine değişim olmadı tabi bu müddet boyunca dediklerini de yaptım kan sayımım yapıldı problem yok dedi yinede pekmez filan demiri yükseltelim dedi. saçıma boya sürmedim. röfleli dip boyası gelmiş son haline 3 ay boyunca katlandım. her ay kestirdim. bana mısın demedi... birde normalde açıktı ama bir tarafa yatırırdım farkedilmezdi. sonrasında sadece geriye doğru toplamam gerekti... doktorda bir sebep bulamadı denizin tuzlu suyundan yıpranıyor dedi... şimdi minoksil+bioxcin+gliss saç kremi kullanıyorum 2 haftadır mükemmel değişti. eczaneden revigen+bemiks+bephanthen+badem yağı aldım. bunlara saçım alışır yeni bir terapi gerekirse diye kenarda bekletiyorum saç mezoterapisi yerine bunlar daha çok işe yarar dedi eczane (tabi herkes ürününü satmak derdinde ama nedense inandım :)

saçlarım dökülüyor. doktorum bana da saç mezoterapisini önerdi. seansı da 150 küsür lira ve dökülme yoğunluğu saç tipi vs ye göre en az 6-7 seanslardan bahsediliyor. kızlar yaptırıp da memnun kalan var mı? çok para; sokağa atmayalım bari...

selam,
benimde saç dökülmesi şikayetlerim vardı ve bu sorunuma çözüm bulabilmek için İstanbul'da hatta yurt dışı seyahatlerimde gittiğim yerlerde birçok doktora gittim ancak çözüm bulamamıştım ve artık saçlarımın önleri kelleşmeye başladığından psikolojim bozulmuştu. saç ekimi yaptırmak istiyordum ancak doktorlar kadınlarda saç ekimi yaptırmanın kalıcı çözüm olmadığını söyleyip yapmak istemediler.
Daha sonra Amerikan hastanesinin doktorlarından biri beni saç konusunda en iyi hekim olduğu gerekçesi ile dr.Kerem Baykal'a yönlendirdi.Dr.Kerem beyi önce internetten araştırdım sonra muayeneye gittim, uyguladığı 10 seans saç mezoterapisi sonrası saç dökülmesi sorunum tamamen durdu , dökülen saçlarımın yerine eskisinden daha kalın telli ve sağlıklı saçlar çıktı.Uygulanan tedaviden çok çok memnun kaldım.10 seans tedaviden sonra önceleri ayda bir seans daha yaptırıyordum daha sonra doktorum 3 ayda bir seans yaptırmanın yeterli olacağını söyledi.
Kadınların güzelliğinde en önemli faktör bence saç ve benim bu konuda yaşadığım sıkıntıdan sonra özellikle takıntım var sanırım ama çok şükür tedavi sonrası saçlarımın görüntüsünden çok memnunum.
saç dökülmesi sorunu olan hanımlara beylere dr.kerem baykal'ı şiddetle tavsiye ederim.Kendisine Life Med - Çifte havuzlar daki son derece kaliteli , şık kliniğinden ulaşabilirsiniz. Eminim çok faydasını göreceksiniz kızlar...

selam,
benimde saç dökülmesi şikayetlerim vardı ve bu sorunuma çözüm bulabilmek için İstanbul'da hatta yurt dışı seyahatlerimde gittiğim yerlerde birçok doktora gittim ancak çözüm bulamamıştım ve artık saçlarımın önleri kelleşmeye başladığından psikolojim bozulmuştu. saç ekimi yaptırmak istiyordum ancak doktorlar kadınlarda saç ekimi yaptırmanın kalıcı çözüm olmadığını söyleyip yapmak istemediler.
Daha sonra Amerikan hastanesinin doktorlarından biri beni saç konusunda en iyi hekim olduğu gerekçesi ile dr.Kerem Baykal'a yönlendirdi.Dr.Kerem beyi önce internetten araştırdım sonra muayeneye gittim, uyguladığı 10 seans saç mezoterapisi sonrası saç dökülmesi sorunum tamamen durdu , dökülen saçlarımın yerine eskisinden daha kalın telli ve sağlıklı saçlar çıktı.Uygulanan tedaviden çok çok memnun kaldım.10 seans tedaviden sonra önceleri ayda bir seans daha yaptırıyordum daha sonra doktorum 3 ayda bir seans yaptırmanın yeterli olacağını söyledi.
Kadınların güzelliğinde en önemli faktör bence saç ve benim bu konuda yaşadığım sıkıntıdan sonra özellikle takıntım var sanırım ama çok şükür tedavi sonrası saçlarımın görüntüsünden çok memnunum.
saç dökülmesi sorunu olan hanımlara beylere dr.kerem baykal'ı şiddetle tavsiye ederim.Kendisine Life Med - Çifte havuzlar daki son derece kaliteli , şık kliniğinden ulaşabilirsiniz. Eminim çok faydasını göreceksiniz kızlar...

10 seansa toplamda kaç para verdin..

PRP VE MEZOTERAPİ VAR OLAN SAÇI GÜÇLENDİRMEK VE YENİ ÇIKAN TÜĞCÜKLERE SAÇ FORMU KAZANDIRMAK İÇİN BİR UYGULAMA SAÇ DÖKÜLMESİNİ DE AZALTIYOR.BEN 4 HAFTADIR BU UYGULAMAYI YAPTIRIYORUM BİR HAFTA MEZOTERAPİ BİR HAFTA PRP OLARAK VE 3. HAFTADAN SONRA ETKİ GÖRMEYE BAŞLADIM TOPLAM 8 SEANS OLACAK BENİM TEDAVİM 10 SEANSA KADAR YAPILIYOR SAÇIN DURUMUNA GÖRE VE BEN ÇOK MEMNUNUM TAVSİYE EDERİM.ZATEN ETKİ GÖRMEME %0 MUTLAKA ETKİ GÖRÜYORSUNUZ BİRAZ ACILI BİR İŞLEM AMA SONUCU GÖRÜNCE O ACI UNUTULUYOR EMİN OLUN

PRP VE MEZOTERAPİ VAR OLAN SAÇI GÜÇLENDİRMEK VE YENİ ÇIKAN TÜĞCÜKLERE SAÇ FORMU KAZANDIRMAK İÇİN BİR UYGULAMA SAÇ DÖKÜLMESİNİ DE AZALTIYOR.BEN 4 HAFTADIR BU UYGULAMAYI YAPTIRIYORUM BİR HAFTA MEZOTERAPİ BİR HAFTA PRP OLARAK VE 3. HAFTADAN SONRA ETKİ GÖRMEYE BAŞLADIM TOPLAM 8 SEANS OLACAK BENİM TEDAVİM 10 SEANSA KADAR YAPILIYOR SAÇIN DURUMUNA GÖRE VE BEN ÇOK MEMNUNUM TAVSİYE EDERİM.ZATEN ETKİ GÖRMEME %0 MUTLAKA ETKİ GÖRÜYORSUNUZ BİRAZ ACILI BİR İŞLEM AMA SONUCU GÖRÜNCE O ACI UNUTULUYOR EMİN OLUN
Memnun kaldınız mı?

Back
X