Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç mezoterapisi ve etg tedavisi alan arkadaslar var mı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

iris_

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
2
0
611
37
İstanbul
arkadaslar forumda etg ve mezoterapi ile ilgili bir baslıga denk gelmedim eger varsa da dikkatimden kaçmış. etg tedavisi gören ve faydalanan arkadaslar var mı

ben saç mezoterapisi yaptırıorum geçen hafta 7. seansımı yaptırdım saçlarım çok dökülüodu 3. seanstan itibaren saçımın dökülmesi durdu ama saçımın seyrelen yerlerinde saç çıkmadı geriye kalan 3 seansımda da çıkacaını sanmıorum bunun içinde sarımsak kürü deniycem bu arada 10 seans için 1 milyar ödedim cnm..

ılk 4 seansı 1 ayda tamamlıosun yani hafta da birgün gidiyosun. daha sonra 15 günde bir gidiosun toplam tedavi 4 ay sürüo ben başlayalı 2.5 ay oldu cnm bugüne kadar hiç aksatmadım..

15 gün önce saç mezoterapisine başladım. supradin ve zinco ilaç kullanıyorum. 2 sean bitti bi değişiklik yok gibi.
yaptıranlardan bilgi bekliyorum

arkadaşım 2009 yılında yaptırmıştı ETG 8 aylık bir seanstı haftada 1 bazen de 2 kez gidiyordu.bu terapiden sonra saç dökülmesi durdu.tabiki normal olan sayıda dökülme devam etmiş. ama yıl 2015 hala bir şikayeti yok.

arkadaslar forumda etg ve mezoterapi ile ilgili bir baslıga denk gelmedim eger varsa da dikkatimden kaçmış. etg tedavisi gören ve faydalanan arkadaslar var mı
ben saç mezoterapisi yaptırmıştım 15 yada 20 seans yaptırdım. faydasını gördüm o zamanlar saçlarım yeni dökülmeye başlamıştı dökülenler geri geldi . fakat saç mezoterapisini bırakmamak gerekiyor . süreklilik gerektiriyor.

Ben yeni başladım fakat süreklilik gerektiğini herkesten duyuyordum şuanda saç dökülmelerim durdu yaptırmayı düşünen arkadaşlara doktorumu önerebilirim :)

nasıl yapıyorlar arkadaşlar yardımcı olur musunuz . benim acayip derecede bir dökülmem var günde 100 den fazla durmuyor hiçbir şekilde beslenmem falan çok iyi ama doktor bu tarz tedaviler önerdi ne yapıyorlar ne ile mesela. benim dökülme dursun yeni saç falan çıkmasını istemem aman. dökülen saçın yerine fazlasıyla çıkıyor zaten benim ama ben dökülmeden şikayetçiyim bir dursa mükemmel bir saça sahip olucam eminim

Back
X