Saç Kesim Şekilleri Sac modeli yardimm

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

cipsfistik

Her nasip vaktine esirdir...
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
66
10
1
34

Kizlar bu modelin aynisindan yapmak istiyorum. Ama bu sekilde dogal dursun cok yapili gorunmesin. Yvonne strahovskiye zaten bayiliyorum
Ama ne yapsam beceremedim orup actim olmadi masayla hic olmadi kendi saclarim cok dalgali bu arada
Nasil yapabilirim ?

Saclarin islakken fircayla tarayarak kurutsan. Sonrada kopukle dalgalari belirgenlistirsen olmaz mi acaba.

Kalin telliysede boyle durmayabilir ama. Valla baskada bisey gelmedi aklima. Kuafore gidip su dalgasi yaptirtsan?

Duzlestirince hafif islatip fonu bozsan saclarin hafif dalgalanmaz mi acaba.

Az once denedim su sekilde en yakin oldu: duzlestirerek kuruttum ve masayla one arkaya kivirdim her tutami, yani normal masa gibi degil de bozuk bozuk olarak biraz oldu cok tesekkur ederim :)

saclarını inceden biraz daha kalın sekilde ör . daha sonra düzlestiriyle örgulerin üzerine bas ve örgüleri ac bi videoda izlemiştim aynı resimdeki gibi dogal dalgalar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…