Saç Rengi ve Saç Boyama saç rengi için yardımmm

reallife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2008
58
0
86
Muğla
arkadaşlar jessica alba nın awake filmndeki saç rengi çok hoşuma gtti.o saç rengini nasıl elde edebilirim.bu knudaki bölümede yazdım ama cevap veren olmadı.buğday tenliyim saçlarım siyah ve resimdeki rengi istiyorum.
albalwf6.jpg
13490jessica9lhe4.jpg
sizce bana yakışır mı ve bunu nasıl elde ederim?yardımcı olursanız...:utangac:

canım benim sen iyisimi bu fotoğrafı al güvendiğin bi kuaföre git saçlarını boyat. bence yakışır ama biraz daha bronzlaşırsan daha iyi durur.

cnm saçlarım syh demişsin.kendi dogal rengi mi yoksa boya mı?kendi renginse eger istedigin rengi rahatlıkla yaptırırsın kuaföre.ama sakın kendin açmaya çalışma.

saçlarım siyah demişsin umarım boyalı degildir yoksa bu işlem saçlarını çok yıpratır zaten tek renk değil bu kendin yapamassın

canım bu bana sanki koyu kumral boyanın üzerine küllü tonda balyaj yapılmış gibi geldi..

arkadaşlar cevaplar için çok teşekkür ederim.saçlarımın kendi rengi.söylediğiniz gibi güzel bi kuaföre gideyim ben.açıkçası korkuyorum yakışmaz die ama bakalım:)

kaşların eğer çok siyah ve kalın değilse yakışır canımcım onun da çözümü var kaşları da inceltip boyatırsın..ben de siyah saçlıyım ama şu gösterdiğin resimden bile daha açık renk saçlarım var şu an..
kaşların rengi hafif kırılınca hiç sorun olmuyor...

kaşların eğer çok siyah ve kalın değilse yakışır canımcım onun da çözümü var kaşları da inceltip boyatırsın..ben de siyah saçlıyım ama şu gösterdiğin resimden bile daha açık renk saçlarım var şu an..
kaşların rengi hafif kırılınca hiç sorun olmuyor...

siyah ama çok kalın değil.çok saol cnm ya içimi rahatlattın en yakın zamanda yaptırcam a.s.

Back
X