Saç Rengi ve Saç Boyama saç rengi konusunda fikir vermek

sekizyedi

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2014
43
4
13
sevgili kadınlar ben saç rengimi değiştirmek istiyorum bakır tonları diye düşündüm. (fikirleriniz doğrultusunda bu kararımı değiştirebilirim)
göz: koyu kahve
kaş: koyu kahve
saç: koyu kahve
ten: beyaz-çilli
ten alt tonu: soğuk
saç tipi- kalın, dalgalı
saç boyu: uzun

sizce bana bakır renk gider mi? giderse hangi tonları yakışır veya başka renkler de yazsanız olur. epey bir kararsızım aylardır karar veremedim.

kizil bakir tonlari hos durur diye dusunuyorum beyaz tenli ve cilliysen. bende beyaz tenli cilliyim gozlerim yesile yakin. cilt tipim soguk ve pembe alt tonlu. koyu kahve dogal rengim. o da yakisiyor ama kizil daha canli gosteriyor. bakir tonlarinda dogal bir kizil daha da hos durur. ben irlanda kiziliyla koyu kumrali karisitrip boyadim. dogal koyu bir kizil oldu. bir dahakine tek irlanda kiziliyla boyayacagim. daha dogal kizl tonlari cunku. sna da onerim sarap kizili gibi dogal kizil sac rengi tonu kizillar yerine bakir, irlanda kizili gibi tonlar tercih etmen. kahverengi gozle de cok hos durdugunu dusunuyorum.

kizil bakir tonlari hos durur diye dusunuyorum beyaz tenli ve cilliysen. bende beyaz tenli cilliyim gozlerim yesile yakin. cilt tipim soguk ve pembe alt tonlu. koyu kahve dogal rengim. o da yakisiyor ama kizil daha canli gosteriyor. bakir tonlarinda dogal bir kizil daha da hos durur. ben irlanda kiziliyla koyu kumrali karisitrip boyadim. dogal koyu bir kizil oldu. bir dahakine tek irlanda kiziliyla boyayacagim. daha dogal kizl tonlari cunku. sna da onerim sarap kizili gibi dogal kizil sac rengi tonu kizillar yerine bakir, irlanda kizili gibi tonlar tercih etmen. kahverengi gozle de cok hos durdugunu dusunuyorum.

çok teşekkürler cevap için. çok şanslısın göz renginden dolayı. benim endişem soğuk alt ton ve koyu kahve göz rengim olmasından dolayı bakırın yapay durma ihtimali. alev kızılı tarzında birkaç tonu denemiştim önceden. yakışıyordu aslında ama insan değişiklik arıyor. koyu bakır tonları elde edebilmem için boya karışımı önerin var mı?

çok teşekkürler cevap için. çok şanslısın göz renginden dolayı. benim endişem soğuk alt ton ve koyu kahve göz rengim olmasından dolayı bakırın yapay durma ihtimali. alev kızılı tarzında birkaç tonu denemiştim önceden. yakışıyordu aslında ama insan değişiklik arıyor. koyu bakır tonları elde edebilmem için boya karışımı önerin var mı?
canim bakir tonlarida deneyimm yok yanlis yonlendirmek istemem. ama kendim saclarimi natural colors organik boya kullanarak irlanda kizili ve koyu kumrali karistirip boyadim. koyu bakir kizil bir renk cikti ortaya yardimci olmasi acisindan saclarimin rengini gosterebilirim.

Kızıl ve bakır rengi düşünüyorsan bir daha düşün canım çünkü şuan istemediğim bir kızıl oldu ve kapanmıyor. Kızıllık çok zor kapanıyor yani.:KK43:

2 yıl kadar alev kızılı tonlarında kızıl denedim biliyorum akma derdini, kapatma sorununu, sık boyama sorununu. zaten bir süre nadasa bırakmıştım saçlarımı dinlendirmeye ama sıkıldım siyah, koyu kahve tonlarından çillerimle alakasız bir yüz ortaya çıkıyor ve soluk gösteriyor. bakır ve kızıl yapmaya karar vermedim aslında tüm fikirlerinize açığım.

Bayiliyorum cilli kizlara yaa :KK51: Hem de saclarin kalin ve dalgaliymis kesinlikle bakir tonlari senin rengin , kaslarinin da rengini bir ton kirarsinn mmmmhh :KK15:
cil_111396.webp
115872.webp
red_hair_43.webp
cil_111396.webp
115872.webp
red_hair_43.webp
cil_111396.webp
115872.webp
red_hair_43.webp

evet kaşlarımı boyarım tabi ama bu kızların hepsinin gözlerinin maşallahı var. koyu kahve gözde bu kadar açık renk bakırlar güzel durur mu acaba endişem bu.
kumral akaju 7.5 ile 7.43 dore bakır gibi bir bakır rengi karıştırsam ne çıkar acaba ortaya

tatlım yakışır yakışmasına emin ol ama biz kadınlar cabuk sıkılıp değişiklik istiyoruz,ben saçlarımı epey irlanda kızılı kullandım şimdi hala o turunculuklardan kurtulmaya çalışıyorum ben senin yerinde olsam açık kumral renklere de bakarım

evet gerçekten de öyleyim işte tam olarak bulmuşsun valla. tek fark saçım dalgalı onun haricinde aynı. ama solgun gösteriyor çok. bu saç rengim doğal rengim ama yapay görünüyor çillerimle. bana öyle geliyor. senin attğın kadar bakır değil de kahverengi ile karışmış koyu bir bakır olabilir belki de.

tatlım yakışır yakışmasına emin ol ama biz kadınlar cabuk sıkılıp değişiklik istiyoruz,ben saçlarımı epey irlanda kızılı kullandım şimdi hala o turunculuklardan kurtulmaya çalışıyorum ben senin yerinde olsam açık kumral renklere de bakarım

peki küllü renkler mi içinde bakırlık olan renkler mi yakışır sence? ben tonuna karar veremesem de 2 adet kahverengi (7.7 olabilir) ve bir adet bakırlık olan bir boyayı karıştırmayı düşünmüştüm.

peki küllü renkler mi içinde bakırlık olan renkler mi yakışır sence? ben tonuna karar veremesem de 2 adet kahverengi (7.7 olabilir) ve bir adet bakırlık olan bir boyayı karıştırmayı düşünmüştüm.
Canim bence de kumral tonlara bak annem de bakir ve tonlarini kisa sureligine kullanmasina ragmen arkadasin dedigi gibi o turunculuklardsn seneler sonra kurtuldu kestire kestire , ben zaten cilli kizlara bayilirim ya brn olsam acik kumral yaparim cok da tatli olur :KK51:

açık küllü kumrallara bak canım iki kutu kahve boyarsan saçın sadece parlar renk olarak değişime uğramamış olursun dediğim gibi ben de bayılıyordum bu renklere ama artık bakır bile çok itici gelmeye başladı
bu tonlara bir bak derim kahverengi gözde de oldukça güzel durur

Eklentiler

• forum.webp
    forum.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 101
Off bence cok kotu amerikan filmlerindeki inek kizlara benzersin oylee :KK70: karamelli sicak sicak boyle cikolatali falann yap canim

çok teşekkürler ama sarı tonlarını hiç sevmiyorum hatta o görseldeki kıza da yakışmamış bana kalırsa çok boğmuş o renk onu. tabi ki zevk meselesi sonuçta. kahve-bakır tonları daha çok aklıma yatıyor şuan. ama tonlarına karar veremedim. belki 7.7 karamel ile kızıl bakır karıştırabilirim

Canim bence icinde pek kizillik olmasin ama yine de icinde kalmasin karistir boya bakalim nasil olacak

Back
X