Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi Konusunda Yardım

Lucila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2012
250
5
48
Merhaba saçlarımdaki hint kınasından kurtulmak için saçıma açıcı uygulamıştım. Diplerim kendi saç rengim olduğu için sarı tonları oldu diğer kısımlar turuncu kahve siyahtı. Tekrar açtım kızıl siyah oldu. üzerine açık küllü sarı boyadım. Tekrar açıldı siyahlar. Üzerine ekstra doğal platin boyadım uçlara uçlar kahve siyah oldu. hala üç renk var saçımda. tekrar siyah yada koyu tonlar düşünmüyorum.Beyaztenli ve mavi gözlüyüm. Ne renk önerirsiniz?

http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/7tu6uwzn/cats.jpg.html (fotoğraf eklereken çok hata verdi.denedim bir türlü olmadı bend upload ekledim

Son düzenleme:
gerçekten 3 renk olmuş saçın uzunmu cnm kestirerek kurtulabilirsin yada uçlara tekrar açıcı uygulayabilirsin yada saçlarını kumrala boyayabilirsin açık yerlerinden başlarsın son 10 dk uçlara sürersin

hint kınasını asla istediğin saç rengine döndüremezsin ancak kestirmen lazım saçında iki renk olmuş eyer tekrara açıcı kullanırsan saçlarını eline alırsın canım. yapabileceğin koyu renklere boyamak.

saçlarım uzun. Ama birazcık uçlarından alırmayı planlıyorum.Böylece siyah olan kısımlardan kurtulurum. Fakat renk konusun içinden çıkamıyorum:S

gerçekten 3 renk olmuş saçın uzunmu cnm kestirerek kurtulabilirsin yada uçlara tekrar açıcı uygulayabilirsin yada saçlarını kumrala boyayabilirsin açık yerlerinden başlarsın son 10 dk uçlara sürersin

canım önerebileceğin bir kumral tonu varmı? marka yada.

yarısı bu renk oldu kızılımsı kahve

palette altın parıltılı toffee

altın karamel

palette 5-5 altın parıltılı çikolata bu tonları uygulayabilrimiyim?

akuju kahve - çikolata kahve - mocca bunlar çok koyu olur sanırım.?

fotoğraftaki altın parıltılı toffe gibi tutarmı sizce?

Eklentiler

• $DSCN2819.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:
altın parılyılı çikolata tutar cnm da toffe biraz zor ama önce uçlarını kestir öyle boya saçlarını kata vurdurursan koyu yerlerin çoğu gider

Çok teşekkür ederim. Bir sürü üye var. cevap yazan yok. Teşekkür ederim ilgin için

saçlarımı katlı kestirdim. en kısa katım çenemi biraz geçiyor. en uzun kat omzumda=) siyahlar gitti sanki. yerine bakırımsı ve kızıllar akldı. Kuaföre sordum çkolata yap diyor. ama oda çok koyu ya ben koyu istemiyorumki:S ortafa kaldım ya. ne zormuş saç rengi değiştşrmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…