Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengi seçimi konusunda fikir istiyorum

Nil88ay, bence saçları için ''kızıl ışıltılı kahve'' adlı rengi, Google'da aratsın. Resmi çıktı alıp, kuaföre götürsün.

ben de buğday tenliyim ama açık buğday. saçlarım koyu kumral. aralara çilek kırmızısı ve patlican moru attırmıştım balyajla. gerçekten çok hoş olmuştu. ama açık buğdaysan tavsiye ederim bunu... bu arada çilek kırmızısı pembemsi bir kırmızı değil, bordoya yakın bir renk tutuyor koyu saçta.

gulsenbubikoglu10bl5.jpg

kizilsacmodelleri0019em1.jpg

mbozkurt873jl9lp3tl6.jpg

rachelbilsongo3.jpg

63706006wk5.jpg

61hz2yc6.jpg

a51sj5.jpg

ashleesimpsonmar292008nk9.jpg

liveimagesgzelimglbenerar4.jpg

mariamenounospicture1ac5.jpg

tatlım hangisi olur bana bunlardan?

arkadaşlarr en son resimdeki saç rengi tam olarak n.harika bir renk

bencede çok güzel ama kumrala kızıl yakışıyo yaa benim saçlarım kızıl ve harika

bayanlar ben saçlarımı kızıla boyatmak istiyorum.şimdiki saç rengim koyu kahverengi-siyah arası.saçımı şimdiye kadar hiç boyatmadım.saçımın kendi rengini erkenden kaybetmemek içinde tamamen boyatmak istemiyorum.iki renk olması daha hoş gibi sanki.saç diplerimden itibaren değil,saçlarımın altlarına kızılın tonlarını attırmak istiyorum.ten rengim buğday,göz rengim koyu kahve.sizce bana kızıl yakışır mı?yoksa kahvenin tonlarını mı deneyim.hangi rengi ve tonlarını tavsiye edersiniz?teşekkürler bayanlar....

canım benimkide aynı seninki gibi saçlarımı boyatmak istiyorum gözüme takılan kristen stewart'ın saç rengi. süper duruyo ona bi bak derim herhalde kızıl kahve emin değilim. bilen varsa söylesin CADIARZU
http://funnymasty.com/wp-content/uploads/2009/02/kristen-stewart.jpg

bayanlar ben saçlarımı kızıla boyatmak istiyorum.şimdiki saç rengim koyu kahverengi-siyah arası.saçımı şimdiye kadar hiç boyatmadım.saçımın kendi rengini erkenden kaybetmemek içinde tamamen boyatmak istemiyorum.iki renk olması daha hoş gibi sanki.saç diplerimden itibaren değil,saçlarımın altlarına kızılın tonlarını attırmak istiyorum.ten rengim buğday,göz rengim koyu kahve.sizce bana kızıl yakışır mı?yoksa kahvenin tonlarını mı deneyim.hangi rengi ve tonlarını tavsiye edersiniz?teşekkürler bayanlar....

canım ben pek yakışacağını düşünmüyorum buğday tene . Kaş rengin biraz açıksa şunu düşünebilirsin ;

http://www.genckolik.net/gkup/34e8bb31-bugday-ten-sac-rengi-230x300.jpg

Back
X