Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengi sorunsalııııııııııııııııııı

• Konu Sahibi Konu Sahibi pou
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pou

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2014
2
0
6
35
İzmir
Direk konuya girmek istiyorum arkadaşlar sorun saçlarımı ne renge boyamak istediğimi bilememem sürekli fikrim değişiyor daha vakit çok bayramda boyamayı düşünüyorum veeeee yardımlarınızı bekliyorum !!!!!!!! :16:

Bundan 3 sene kadar önce saçlarım sarıydı ve herkesin hoşuna gidiyodu ama sevdiceğim çok dikkat çektiğini düşündüğü için önceliğim değil bu da foto:

Şimdiler de saç rengim doğal bunu kurban bayramında çekilmiştim biraz ten rengim bronzumsu :)) bu da foto :

Bunu da ay önce falan çekildim saçlarımın uçlarını papatya ile açtığım için böyle ama onları da kestirdim tamamen doğal kaldı burada flaşın azizliğinden olsa gerek çok beyaz ve siyah saçlı çıkmışım:

Ve işte bu kadarrr ne yapıcağımı bilemiyorum daha önce ışıltılı kahve de yapmıştım yakışmıştı ama arkadaşlarım genç durmuyosun demişti bilemmiyorum artık bi karar vermek istiyorum bayramda sevdiceğim askerden geliceği için bir süpürüz olsun istiyorum ve zaten yakın zamanda açacağım konulardan da anlarsınız tamamen bir değişim içersine giriyorum yardımcı olanlara şimdiden çokkk teşekkürlerrrrrrrrrr !!

Not: Daha önce SİYAH VE KIZIL HATASINI YAPTIM TAM BİR REZİLLİKTİİİİİ

Kumral zemin üzerine inci sarısı balyajı tek geçerim :) saçların uzun tenin beyaz çok güzel taşırsın bence :)

Kumral zemin üzerine inci sarısı balyajı tek geçerim :) saçların uzun tenin beyaz çok güzel taşırsın bence :)

Nasıl olduğunu bilmiyorum internete de ne yazsan hep aynısı çıkıyo o yüzden kuaförüme sorucam saoll canımmm:)

$ombre-uygulamasi.webp Eki Görüntüle 1009545
Nasıl olduğunu bilmiyorum internete de ne yazsan hep aynısı çıkıyo o yüzden kuaförüme sorucam saoll canımmm:)

Böle biseyden bahsedyrm canım foto ekledim :)

Back
X