Merhaba arkadaşlar bundan 4 ay önce saçımı Koleston ile siyah renge boyamıştım. Kaç gündür toz açıcıdan(40 volümle denedim), Loreal'in Palette'nin krem açıcılarına kadar bir çok ürün denedim fakat dipleri hariç bir türlü açılmadı. Saçımı maviye boyamayı planlıyorum. Ne yapmam gerek bilen var mı ??? Bu arada saçım omuz hizzasında ve ne kalın ne de ince telli)
kuaföre git derim. Siyah saç çok zor açılır çünkü açılsa bile hafif kızıllık kalır. Ya Bi sure boyama akmasını bekle saçının ondan sonra aç. Bekleyemem diyorsan da işini bilen bir kuaföre git.
Merhaba arkadaşlar bundan 4 ay önce saçımı Koleston ile siyah renge boyamıştım. Kaç gündür toz açıcıdan(40 volümle denedim), Loreal'in Palette'nin krem açıcılarına kadar bir çok ürün denedim fakat dipleri hariç bir türlü açılmadı. Saçımı maviye boyamayı planlıyorum. Ne yapmam gerek bilen var mı ??? Bu arada saçım omuz hizzasında ve ne kalın ne de ince telli)
saclarından olmak ıstemıyorsan oynama sıyah sac zamanla akar 40 volumle bıkac defa gırersen o sacı yakmaktan baska bırsey yapmazsın sac rengı sac tellerı ıncelerek acılır yanı sen olan sac telını yakarak alttakı tele ulasıyorsun mahvedersın sacını bence hıc dokunma bende o hataya dustum yıllar once sıyah boyatıp sonra kumral olmak ıcın kuafore gttım belimdekı saclarım omuzlarıma mısır puskulu gbı dustu depresyona grsım resmen toparlamak yıllarımı aldı hele kı mavı ıstıyorum demıssın o renkler mavı pembe gbı sac beyaz renge donene kadar acılır uzerıne boyanır yanı senın sacını sarıdan bıle daha fazla actırman gerekır kı sacın zaten bu ıslemı asla kaldırmaz