- 31 Temmuz 2008
- 580
- 24
- 643
- Konu Sahibi kumralimkumral
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 215132
Arkadaşlar fikir olması için gündüz yakından çekip ekledim resmi , önerilerinizi bekliyorumm![]()
Ben altın karamele boyadım bakırlık yoğun canım bakır yoğunlugu istersen boyayabilirsin sıcak bi renksarı yansımalı olsun istiyorsanda açık karamel öneriyorlar
![]()
Kızlar konunun basındada resım koymuştum saçlarım bakır kızıldı biraz akmış, pakette ın natural 7,0 açık karameline boyadım koyu kumral yada kahve gıbı bışey olduu , çok üzgünüm çokkkben acık bır renk ıstıyordum açık karamel hatta sarılık olsun biraz istiyordum , napabılırım karamelle açık papatyayı karıştırsam tutarmı açılır mı birazz yardım lütfenn
![]()
bende usttekı yazıları okuyunca dıcektım kı 8 ve 9 tonlarındakı karamele boya ama sen 7 lık yapmıssın bıle :S ,,,, bunu bılır bunu solerım 7 ve asası hep koyu tutar hıc acık bı renk beklemeyın o kadar tatlı bı renk kesın tutardı 8 ve ustundekı tonları,, yanı kutunun ustundekı hatuna aldanmayın cunku tecrubelı bırı olarak solıyım kutunun ustundekı hatunun rengı neyse hep 2 ton koyusu olur . Bence bi sure bekle aksın daha sonra 9 volum olan 8 tonlarındakı bı boyayla hatta 9 bıle olabılır boya derım bence o zaman bu koyuluktan kurtulurusn canım ama dıplerı en son yap
Açık karamelin içine 1 yemek kaşıgı oryal ve 9luk oksidan karıştırsak nasıl olur kızlar ? :26:
bende usttekı yazıları okuyunca dıcektım kı 8 ve 9 tonlarındakı karamele boya ama sen 7 lık yapmıssın bıle :S ,,,, bunu bılır bunu solerım 7 ve asası hep koyu tutar hıc acık bı renk beklemeyın o kadar tatlı bı renk kesın tutardı 8 ve ustundekı tonları,, yanı kutunun ustundekı hatuna aldanmayın cunku tecrubelı bırı olarak solıyım kutunun ustundekı hatunun rengı neyse hep 2 ton koyusu olur . Bence bi sure bekle aksın daha sonra 9 volum olan 8 tonlarındakı bı boyayla hatta 9 bıle olabılır boya derım bence o zaman bu koyuluktan kurtulurusn canım ama dıplerı en son yap
nasıl kahve oldu yaa :26: Resim koysana canım bakalım nasıl olmuş.. belki akar 2 3 yıkama sonra ? ama papatya karıştırma fikride güzel![]()
ben de 8 tonlarındaki saçımı palette naturals açık karamele (7.5) 8.1 tonundaki boyayı katmama rağmen yaklaşık 1 ton koyuldu saçım. bence de açık karamele papatya (10.4 veya 10.0) karıştır. çünkü o renkler güzel açıyor. saçımın bir kısmını denemek için boyamıştım da...ama çok tutma derim, en fazla 30 dk. çünkü biraz yakabiliyor saç derisini....amonyağı fazla herhalde....
senin zemin koyu değildi neden o kadar koyu oldu ki cnm bende ondan çok boyadım öyle koyu tutmuyor normal açık karamel oluyor palette naturalın papatyası 4 tona kadar açıyor denedim ben olabilir ikisini karıştırabilirsin sarısı daha yoğun karamel olur![]()