Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaSaç rengime karar veremiyorum yardımcı olur musunuz kızlar
kahve tonları ya da bal köpüğü istiyorum ama karar veremedim saçımın rengi çok koyu siyah ama bu resimden bi kaç ay önce ateşli kahveye boyamıştım onun biraz etkisi var bu resimde bal köpüğü çok mu açık olur esmer tenli olduğum için karar veremiyorum bi türlü
teşekkürler canım en azından bi fikir oldu bıktım artık kara kaş kara saç dolaşmaktan bi de saçımın rengi çok koyu siyah boğuyo beni iyice açık renkler istiyorum artık ama yine de cesaret edemedim hiç açmaya kahve de aklımda olan bi renkti sen söyleyince listeme aldım:))))
bende öyle canım esmerim kara kaş kara saç çok boğuyo sıcak çikolata yaptım şimdi kahverengi saçlarım .. yalnız şöyle bişey söyleyebilirim bence bal köpüğü yapma çünkü herkeste olan bi renk artık .. kolay gelsiin :)
Çok abes kaçmayacaksa koyu kızıla boyayabilirsin mesela şarap kızılı filan gibi değil öyle. Koyu kestane de olabilir. Bir de her zaman kuaförüne danışabilirsin.
Çok abes kaçmayacaksa koyu kızıla boyayabilirsin mesela şarap kızılı filan gibi değil öyle. Koyu kestane de olabilir. Bir de her zaman kuaförüne danışabilirsin.
bende öyle canım esmerim kara kaş kara saç çok boğuyo sıcak çikolata yaptım şimdi kahverengi saçlarım .. yalnız şöyle bişey söyleyebilirim bence bal köpüğü yapma çünkü herkeste olan bi renk artık .. kolay gelsiin :)