Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengime karar veremiyorum yardımcı olur musunuz kızlar

mnskc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
630
406
158
İstanbul
kahve tonları ya da bal köpüğü istiyorum ama karar veremedim saçımın rengi çok koyu siyah ama bu resimden bi kaç ay önce ateşli kahveye boyamıştım onun biraz etkisi var bu resimde bal köpüğü çok mu açık olur esmer tenli olduğum için karar veremiyorum bi türlü
$IMG_0451.webp

yorumlarınıza ihtiyacım var kızlar

biraz kendini belli eden koyu bi kahve sende harika durur bence cansu derenin saçları mesela

Eki Görüntüle 512109

teşekkürler canım en azından bi fikir oldu bıktım artık kara kaş kara saç dolaşmaktan bi de saçımın rengi çok koyu siyah boğuyo beni iyice açık renkler istiyorum artık ama yine de cesaret edemedim hiç açmaya kahve de aklımda olan bi renkti sen söyleyince listeme aldım:))))

bende öyle canım esmerim kara kaş kara saç çok boğuyo sıcak çikolata yaptım şimdi kahverengi saçlarım .. yalnız şöyle bişey söyleyebilirim bence bal köpüğü yapma çünkü herkeste olan bi renk artık .. kolay gelsiin :)

Çok abes kaçmayacaksa koyu kızıla boyayabilirsin mesela şarap kızılı filan gibi değil öyle. Koyu kestane de olabilir. Bir de her zaman kuaförüne danışabilirsin.

Çok abes kaçmayacaksa koyu kızıla boyayabilirsin mesela şarap kızılı filan gibi değil öyle. Koyu kestane de olabilir. Bir de her zaman kuaförüne danışabilirsin.

kızıl hoşuma gitmiyor çok sert gösteriyo ya da benim tarzım değil ısınamadım hiç o renge:)))

bende öyle canım esmerim kara kaş kara saç çok boğuyo sıcak çikolata yaptım şimdi kahverengi saçlarım .. yalnız şöyle bişey söyleyebilirim bence bal köpüğü yapma çünkü herkeste olan bi renk artık .. kolay gelsiin :)

evett bu dediğin dogru çok fazla olan bi renk ama sıcak bi renk hoşuma gıdıyor ama bana yakışmayacağına inandığımdan cesaret edemiyorum hiçç:))

Back
X