Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengimi doğal yolla koyulaştırmak istiyorum

sinepshat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
4
0
36
İstanbul
kızlar ! acil yardım ederseniz sevinirim saç rengimi doğal yolla koyulaştırmak istiyorum... bu forumda çok okudum ama benim onları bulabilmem biraz zor onun dışında ceviz yağı, zeytin yağı, badem yağı, hint yağı karışımı uygulamasını gördüm.. sanırım bana en cazip o geldi... ama nasıl uygulandığından kimse bahsetmemiş bilen arkadaşlar varsa rica ediyorum lütfen paylaşsın

Canım üzülme doğal saç rengin var ve sen daha çok koyulaştırmak istiyosunuz öncelikle saç rengin nedir ?
Yağ karşımını duştan 2-3 saat önce tüm saçına uygularsan fayda görürsün birde ben kahve ve siyah tonlardaki saç rengini sarımsağın koyulaştırdığını duymuştum diğer saç renklerinde ne derece fayda sağlar bilemiyorum.
Sarımsağı ben dövüp içine bir tatlı kaşığı badem yağı ve hint yağı katıp 1 saat bekletip saç diplerime ve kaşlarıma sürüyodum renk koyulaşması için hemde gürleştiriyo kaşları saçları ben bu şekilde uyguladım gerçekten fark ediyo

aslında sarımsak iyi fikir hem saçlarımda oldukça zayıf saç rengin açık kestane ama hiç memnum değilim.. bana yakışmıyo doğal koyu renk saçımı geri istiyorum

bilmiyorum aktara sor bi istersen biz bahçeden ceviz ağacından yaprak kopartıp kınaya karıştırıyorduk koyulaştırıyordu rengini.ceviz kabuğunu bulmak daha kolay zaten bildiğin her yerde satılan kabuklu cevizin kabuklarını kırıp kaynatıcaksın.taze yani kurutulmamış yaş ceviz bulabilirsen daha da iyi o daha çok boyuyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…