Saç Rengi ve Saç Boyama saç rengimi evde nasıl açabilirim?

caldion78

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
1.035
10
158
İstanbul
kızlar sac rengim koyu kahverengi esmerim sacımın rengini evde kendim açmak istiyorum ama ne renk yakışır bana ve nasıl açabilirim fikir verirmisiniz

eğer ki saçlarınızda boya yoksa bence tamamını boyamayın
krepe balyaj gibi doğal duracak ışıltı katacak şeyler yaptırın
şimdi röfleli saçlarımdan kurtulup doğal rengine dönme yolları arıyorum
şimdiki aklım olsa asla saçımın tamamına işlem yaptırmazdım

bende saclarımı kahveye boyadım ama bıldıgın sıyah gıbı oldu ve benı cok sert gosterdı ve gözlerımde bal rengi ve beyazım..bana gıtmedı..
dun oryal aldım ve %40 lık acıcı kullandım..bugun arkadasım actı saclarımı bole bakırımsı bır renk cıktı ortaya hatta annem boylede kullanabılrsın dedı..ama ben 2 saclık almama ragmen sacclarım gur oldugu ıcın dıplerıne yetmedı.zaten surdukce ve bıras gectıkce kuruyo gıbı oluyo..oryalle acacaksan ve sacların uzzunsa fazla al.aldıgım yere kalsa bana bır saclık verecektı ve rezıl olacaktım..aldıgım bıle ucu ucuna yetırdık ve su bıtane sac acısı var hair plus dıye ve ıcınde cok az var o yusden saca yetecegını dusunmuyorum..ben igoranın oryalını ve fonex ın % 40 lık sıvısını kullandım..saclarım acıldıktan sonrada kumrala boyadım o kadar tatlı bı renk oldukı..tam kumralda olmadı tam kızılda olmadı ama daha bır kere yıkadım..bakırla sarı arası bı renk oldu suanda ve ben cok begendım..
bana olan malıyetıde 22 tl boyada dahıl ve kuafor bana acsaydıı 100 tl ye yapcaktıı..
oryal sacın dıbıne degmedıgı surece cok zarar vermıyo yada benm sacıma zarar vermedı. ben dıplerıne surmedım ve surmmedgım halde renk farkı olmadı cunku dıpler kendı sacım oldugu ıcın uyum sagladı

merhaba kızlar öncelkle size bir hafta önce yaptığım sac açma seklini anlatmak istiyorum. ben saçımda yıllardır hint kınası kullanıyodum. bunu söylüyorum cünkü ben arastırdığımda hint kınası açılmaz boya tutmaz gibi cevapları okumustum umarım su an bunu okuduğunda yardım edebiliceğim birileri vardır. öncelikle saçımı marketten aldığım argan yağlı bitksel bi acıcıyla açtım.normalde satılıcarı pek dinleyen biri değilimdr fakat satıcı cok övünce bende deniyim nasıl olsa saclarım güçlü dyerekten aldım. çok üzgünüm resmini çekmeyi unutmuşum acıcının. neyseki ben sacımı 4-5 ton açtım ama belirli yerler daha cok acıldı ertesi gün tekrar aldım ve tekrar uyguladım ama bu sefer fazla bekletmedim 2-3 ton acıldı kızılımsı bi renk aldı
öncelikle küllü kumral rengine boyadım ama bende pek fazla renk vermedi alacalı bi renk oldu acıcım saçımı hiç yakmadı bnde buna güvenerek gittim sacıma kolestonun köpük boyası ışıltılı kahve 7.77 aldım sacım alacalı renkten tamamen kurtuldu ve su an sacım kutudaki boyadan daha koyu olduğu için ki ben bunu bilerek aldım tek renk olsun diye su an sacım çikolata kahve cok memnunum
hint kınası olanlara akıllarında bi fikit olsun diye paylaşıyorum umarım işinize yaramıştır.
bu hafta içinde saçlarımın uclarını açmaya karar verdim acıcıyı tekrar alıcam bütün bilgilerini yazarım..
kınalı saclar hemen umutsuzluğa kapılmayın (::49:

Back
X