Selam herkese. Ben 7 aydır saçlarımı boyamıyorum ve 2 kere de kestirdim yine de alacalıklar gitmedi. Dipleri orjinal rengi çıktı 3-3 parmak kumral, boy ve uçları kızıl hafifte siyaha yakın. Ben bu rengi hangi boyayla düzene sokabilirim? Birisi 4.0 kahve önermiş ama burda da sormak istedim. Var mı fikri olan ?
Selam herkese. Ben 7 aydır saçlarımı boyamıyorum ve 2 kere de kestirdim yine de alacalıklar gitmedi. Dipleri orjinal rengi çıktı 3-3 parmak kumral, boy ve uçları kızıl hafifte siyaha yakın. Ben bu rengi hangi boyayla düzene sokabilirim? Birisi 4.0 kahve önermiş ama burda da sormak istedim. Var mı fikri olan ?
Hafif siyaha yakinda 4.0 boyamayin bosuna 4 kizilliklari kapatir ama 4 no da simsiyah durur zaten renk olarak dipleriniz kumral uclarda siyah durunca abest kacar ya aciciyla acip boyatirsiniz dibinizle ayni renk yada en basiti suanlik 9.1 veya 8.1 kullu kumral boyayin bi kac defa uclari boyle ce zemin acilir diye dusunuyorum
Bunca ay boyamamışsın, bundan sonra da boyama bence. Bırak uzasın, kestikçe toparlarsın, ben de senin gibi yaptım, bi seneyi geçti şuan çenemin altında kendi rengim, uçlar azcık kızıllı bişey yılbaşından sonra kestircem onları da. Herkes kumral ister, biz kumrallar siyah kızıl boca ederiz. Bırak saçın kendini göstersin :)