Saç Rengi ve Saç Boyama saç renginden anlayan bayanlar yardım eder misiniz?( resimli)

clementine3

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
9
0
16
Kocaeli
Selam kızlar saç boyama hakkında pek bir bilgim yok yıllardır kına kullanırım ama daha sonradan saçıma kızıl denedım ve yakışmadı.Üstünü koyu kestaneyle boyadım çok koyu oldu fakat akınca çok hoş bir renk ortaya çıktı.Kına tonlarında gibi.Tekrar aynı şekılde boyamak ıstemıyorum.Bu rengi yada bu tona yakın nasıl elde edebilirim bilgisi olan var mı? normalde ve güneşte saçımın resımlerını eklıyorum

Bu rengi sevdiysen ve bozmak istemiyorsan ama diplerin çıktıysa...Geçen sefer kullandığın boya numarası ile sadece diplerini boyayabilirsin.

canım gecen sefer boyadıgım renk cok kızıldı cok ustune koyu kestane boyadım cok koyu oldu bır ıkı ay akınca bu hale geldi

canım gecen sefer boyadıgım renk cok kızıldı cok ustune koyu kestane boyadım cok koyu oldu bır ıkı ay akınca bu hale geldi

benimde en büyük sorunum bu bieşyler yapıyorum akıyo çok beğeniyorum sonra dibini tutturamıyorum sonuçta akıp o hale gelmiş o yüzden aynı renk tutmuyo maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…