Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengini açmak isteyenler size bi önerim var

• Konu Sahibi Konu Sahibi diclee
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tam siyahsa açması imkansız zaten sen bikaç yıkamada kahve olacak bi rengi açabilmişsin daha bugun sordum o tur şeyleri sürmeyin sakın dedi hepsi.açım siyahtı oryelle zar zor açıldı yani ama cnm seninki koyu kahveymiş snçta hihoyyyt nese işte ddm ki ben açmak istiom napyım biri %9la aç dedi biri sakın değdirme dedi napıyım bilemedm bende

tam siyahsa açması imkansız zaten sen bikaç yıkamada kahve olacak bi rengi açabilmişsin daha bugun sordum o tur şeyleri sürmeyin sakın dedi hepsi.açım siyahtı oryelle zar zor açıldı yani ama cnm seninki koyu kahveymiş snçta hihoyyyt nese işte ddm ki ben açmak istiom napyım biri %9la aç dedi biri sakın değdirme dedi napıyım bilemedm bende

Ben Biara siyah renk yapmak istemiştim ve yaptım ama şimdi bu renkten kurtulmak istiyorum . şuanda %9'u uyguluyorum sizce bu aksam açar mıyım saçımı ? yaLnız bn önceden siyaha bayodıktan sonra siyah aktı bnde hint kınası yaptım . Ve şimdi kurtulmak istiyorum . Lütfen yardım edin .

% 9 luk acayip saç yıpratıyor..sakın bidaha yapma canım..ben uyguladım saçlarım mahvoldu..bu saçlar nasıl açılıcak..biri bi fikir verse..

Kızlar, palette koyu kestane aldım boyadım saçlarım simsiyah oldu, yaklaşık 2 aydır yıkayarak boyayı akıtmaya çalışıyorum olmadı,

internetteki araşmalarımdan sonra, koleston % 6' lık açıcı aldım saçlarım uzun olduğu için 3 tane aldım, ( 90 kuruş tanesi ) saçımın şimdiki halini ve açıcı kullandıktan sonraki halimin fotoğrafını çekip ekliycem sizlere umarım yardımcı olabilirim. Bunu anca pazartesi yapabilicem ama.

Not: tam oturdum tepemden başlayıp saçıma çok az sürdüm, misafir gelince yarım kaldı işlemim, o gün sabah kalktığımda sürdüğüm yerdeki saç rengim tam istediğim gibi olmuştu, açık kestane...Çok sabırsızlanıyorum bu yüzden... Umarım olucak.

saçlar koyu renkse % 6
saçlar açık renkse % 9 kullanmak gerekirmiş bu bilgiyide vereyim sizlere...

Taaa öncelerden kardeşimde perioksitle saçlarını aça açaa uçlarını sapsarı hatta platine yakın bi renk yapmıştı ama bu bildiğiniz boyaların içinden çıkan ve saçı yıpratıp kurutam madde çok cazip bişey değil yani bildiğiniz perioksit yıpratmaması imkansız gibi geliyo çünkü kardeşim hala kırıklarıyla ugrasıyo bi seferde de öyle aman aman açan bişey de değil yani oryelle açın içinede birazz yağ saç kremi falan ekleyin daha perioksitten daha az yıpratacağını görürsünüz hepsi yıpratır ama perioksit sıvı madde ve çok tehlikeli istediğiniz renk olur belki ama saçlar püskül püskül :50:

Kızlar denedim haftasonu, saçlarım koyu kestane simsiyahtı, koleston % 6 lık peroksit aldım 3 tane... Üçünüde iyice sürdüm saçıma. 5 saat bekledim kurumuştu saçım artık... Yıkadım saçımı sonuç, simsiyah saç rengim, çok açılmadı ama sadece kırıldı diyebilirim, saça zarar vermiyor, evet kuruyunca saçlar sert oluyor fakat yıkıyorsunuz sampuanla ve krem sürün yine eskisi gibi yumuşak olucaktır saçlaırnız.

saç rengimde çok fark olması, siyah rengi kırıldı sadece, isteyen deneyebilir, saçımda boya olmasaydı eminim sonuç mükemmel olucaktı.

Aklıma takılan bişey kaldı onuda yapıcam.

saçlarım uzun; bu kez % 9 luk alıcam 3 tane ve sürüp güneşte kurutucam, bide öyle denicem, yine olmazsa, kuaföre gidip saçımdaki boyayı akıtıp istediğim renge boyatıcam... 200 tl bayılıcam artık napayım : ))

Sevgiler..

Arkadaşlar bende yaklaşık 3 senedir siyah saç kullanıorum artık sıkıldım.. Siteden araştirdigim kadarıyla Palette Blond IL1 açıcısını diplere uygulamadıgınız sürece siyah saçı açıormus.. Peki bu işlemi yaptıktan sonra karamel_turuncu tonları tutturmak için hangi renk boyayla üstüne geçmeliyim.. Yardımcı olursanız sevinirim :(

Bende saçımı boyattaım siyaha yakın koyu kestaneden kahve gibi bir renkti hafif bakırlık vardı yani 5 renk tonları gibi diyebilirim kuafördende bıktım bir cesaret palette 10-1 küllü açık sarı aldım çünkü kumral yani 7-1 tonları gibi bir renk istiyordum ordaki kızlarda açıcı olanı kullanıp saçını yıpratma dediler.Şimdi saçım bakırlı açık bir renk oldu ama 6 ya kadar açtı yani çok açmadı bide bakırlık kaldı yine aynısından aldım 10 gün sonra tekrar boyicam bakalım nolucak 3 kerede iyice açılır dediler.Ayrıca palettenin açık renkleriyle açmak istiyorsanız ve dibiniz geldiyse sakın önce dipleri boyayıp bekletmeyin kendi saçım siyaha yakın olmasına rağmen hemen açıldı boyalı yerleri bi ton daha koyu kaldı yani hepsini aynı anda boyarsanız aynı renk olur her tarafı diye tahmin ediyorum.Bide siyahtan dönünce zaten karamel turuncu olur ekstra boyamaya gerek kalmaz sanırım...

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende yaklaşık 3 senedir siyah saç kullanıorum artık sıkıldım.. Siteden araştirdigim kadarıyla Palette Blond IL1 açıcısını diplere uygulamadıgınız sürece siyah saçı açıormus.. Peki bu işlemi yaptıktan sonra karamel_turuncu tonları tutturmak için hangi renk boyayla üstüne geçmeliyim.. Yardımcı olursanız sevinirim :(

Bende saçımı boyattım siyaha yakın koyu kestaneden kahve gibi bir renkti hafif bakırlık vardı yani 5 renk tonları gibi diyebilirim kuafördende bıktım bir cesaret palette 10-1 küllü açık sarı aldım çünkü kumral yani 7-1 tonları gibi bir renk istiyordum ordaki kızlarda açıcı olanı kullanıp saçını yıpratma dediler.Şimdi saçım bakırlı açık bir renk oldu ama 6 ya kadar açtı yani çok açmadı bide bakırlık kaldı yine aynısından aldım 10 gün sonra tekrar boyicam bakalım nolucak 3 kerede iyice açılır dediler.Ayrıca palettenin açık renkleriyle açmak istiyorsanız ve dibiniz geldiyse sakın önce dipleri boyayıp bekletmeyin kendi saçım siyaha yakın olmasına rağmen hemen açıldı boyalı yerleri bi ton daha koyu kaldı yani hepsini aynı anda boyarsanız aynı renk olur her tarafı diye tahmin ediyorum.Bide siyahtan dönünce zaten karamel turuncu olur ekstra boyamaya gerek kalmaz sanırım...

Son düzenleme:
Dün 1.5 liraya aldım %9 luk kolestonun, saçımda zaten kendiliğinden sarılıklar vardı o yüzden pek belli olmamakla birlikte sanki saçımmış gibi durdu. tavsiye ediyorum.

Back
X