Saç renklerii...

ezgiiyilmaz

DUALAR KADERİ DEĞİŞTİRİR.
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
385
20
18
35
İstanbul
Arkadaşlar , küllü kumral kullanan varmı aranızda:) nasıl durur bılmıyorum uçlara doğru sarılarım var dipte baya geldi.. :16:

Arkadaşlar , küllü kumral kullanan varmı aranızda:) nasıl durur bılmıyorum uçlara doğru sarılarım var dipte baya geldi.. :16:

küllü kumral çok güzel doğal bir renk:16: evde boyamaya kalktım çok zor elde etmiştim 3 ay koruyabildim sadece çok zor bir renk.. ama tutturabilirsen de bir o kadar keyifli. sadece dip mi boyayacaksın uçları da boyayacak mısın? uçlar yeşerebilir çünkü..

küllü kumral çok güzel doğal bir renk:16: evde boyamaya kalktım çok zor elde etmiştim 3 ay koruyabildim sadece çok zor bir renk.. ama tutturabilirsen de bir o kadar keyifli. sadece dip mi boyayacaksın uçları da boyayacak mısın? uçlar yeşerebilir çünkü..

cnm blmıyorum :( komple yapıp aralarına mı atsam açık renk

cnm blmıyorum :( komple yapıp aralarına mı atsam açık renk

o da güzel olur.. ama bence kendin yapma küllü çok zor. önce git kuaför boyasın nasıl istiyorsan. ben küllüye dönmek için 4-5 ay çabaladım. her renk oldu kafamda. üstüne saçı yıpratmam da cabası... sonunda tuttu ama saç da kendinden geçti.. iyi bir kuaför yapsın sonra sen dibi boyarsın zaten

Back
X