• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç renklerii...

ezgiiyilmaz

DUALAR KADERİ DEĞİŞTİRİR.
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
385
20
18
35
İstanbul
Arkadaşlar , küllü kumral kullanan varmı aranızda:) nasıl durur bılmıyorum uçlara doğru sarılarım var dipte baya geldi.. :16:

Arkadaşlar , küllü kumral kullanan varmı aranızda:) nasıl durur bılmıyorum uçlara doğru sarılarım var dipte baya geldi.. :16:

küllü kumral çok güzel doğal bir renk:16: evde boyamaya kalktım çok zor elde etmiştim 3 ay koruyabildim sadece çok zor bir renk.. ama tutturabilirsen de bir o kadar keyifli. sadece dip mi boyayacaksın uçları da boyayacak mısın? uçlar yeşerebilir çünkü..

küllü kumral çok güzel doğal bir renk:16: evde boyamaya kalktım çok zor elde etmiştim 3 ay koruyabildim sadece çok zor bir renk.. ama tutturabilirsen de bir o kadar keyifli. sadece dip mi boyayacaksın uçları da boyayacak mısın? uçlar yeşerebilir çünkü..

cnm blmıyorum :( komple yapıp aralarına mı atsam açık renk

cnm blmıyorum :( komple yapıp aralarına mı atsam açık renk

o da güzel olur.. ama bence kendin yapma küllü çok zor. önce git kuaför boyasın nasıl istiyorsan. ben küllüye dönmek için 4-5 ay çabaladım. her renk oldu kafamda. üstüne saçı yıpratmam da cabası... sonunda tuttu ama saç da kendinden geçti.. iyi bir kuaför yapsın sonra sen dibi boyarsın zaten

Back
X