canım kumral dore almışsın ten rengini bilmiyorum ama çok da iyi etmişsin..saçın soğuk bir ton olmayacak demektir bu..hafif bi kızıl ışıltısı olacak
benim bildiğim de dore sıcak bir sarı-kızıl ışıltı veriyor..
canım kumral dore almışsın ten rengini bilmiyorum ama çok da iyi etmişsin..saçın soğuk bir ton olmayacak demektir bu..hafif bi kızıl ışıltısı olacak
benim bildiğim de dore sıcak bir sarı-kızıl ışıltı veriyor..
CANİM İCİNDE YOGUN DORELIK VARMIS SANIRIM AMA BEN KATALOGTA KIZIL OLARAK GORMEDİM SARİMSİ Bİ RENK VARDİ NİYE BOYLE YAPIYORLAR KATALOGTAKİ FARKLI OLUYOR AMAN AMAN KIZIL MI OLUR CANİM YOKSA BAKIR PARLAMALAR OLUR MU ARASINA BAKIR KOYSAM NASIL BI SONUC CIKAR
CANİM İCİNDE YOGUN DORELIK VARMIS SANIRIM AMA BEN KATALOGTA KIZIL OLARAK GORMEDİM SARİMSİ Bİ RENK VARDİ NİYE BOYLE YAPIYORLAR KATALOGTAKİ FARKLI OLUYOR AMAN AMAN KIZIL MI OLUR CANİM YOKSA BAKIR PARLAMALAR OLUR MU ARASINA BAKIR KOYSAM NASIL BI SONUC CIKAR
alix in nette kataloğu yok yaf..:1closedeyes: rengi göremedim maalesef..ama görmüş olsam da sana o boyayı tavsiye etmiyorum kötü bi boya ooo ben de kullandım zamanla çok kurutup yıpratıyor saçı..
loreal yine ondan iydir..ama sen ne renk istiyorsun ki canım?
bir de saçın ne renk şuan?
çünkü ben boyamıştım akaju koyu renk saçları mor mor ışıltılı yapıo yasakkelime
arasına bakır koysan daha beter kızıl olursun :sm_cool:
kızıl yanısıma diyip duruyorum ama ben koyu renk saçlıyım o yüzdeennn...
yani senin saçında sıcak sarı tonda durabilir..saçın ne renk:uhm: