Saç Bakım Ürünleri saç serumları hakkında

parfumkokusu

hola!
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
2.923
2.819
373
Kızlar saç serumu alıcam çok kararsız kaldım. öncede morfose keratin serum kullandım. iyi geldi kırılmaları azalttı, saçı pürüzsüzleştirdi ama keratinden galiba uçlarını çok kuruttu.. sonra avonun argan yağlı serumunu kullandım. kullandığında saçı yumuşacık yapıyor,kokusu misler gibi, saçı da parlattı ama onarmıyor ve korumuyor.. kesinlikle hemde... saç kırıklarım arttı çünkü son zamanlar. benim sorum saçı hem yumuşatacak hemde bakım yapacak serum bilen var mı? bazı serumları siteden de araştırdım ama yok dökülme için yok parlaklık için diye yazmışlar.. işlevsel birşey yazanı görmedim. en çok morfose argan yağı duydum( keratin serumundan da biliyorum iyi bir marka), ondan sonrada loreal'in mucize yağ dedikleri serum var.. bir yanıt çıkmazsa onlardan birini alıcam artık..

fikri olan yok mu ya?? en azından neleri kullandığınızı, memnun kalıp kalmadığınızı söylerseniz bir fikrim olmuş olur..

Son düzenleme:
Septembr canım, bonacure acil kurtarma serisinin saç uçları için bir balsamı var onu bir araştır derim hem kokusu muhteşem hem çok güzel nemlendirdiği için kırılmalarda etkili.Minicik bir tüp ama 9 aydır bitiremedim.

Birde tigi bed head ego boost var, oda yine kırılmalarda etkili ama aman aman nemlendirmiyor...

Bu mucize yağ ise evet başarılı ama anı kurtaıyor sadece,alıp dolaba kaldırıp unuttuklarımdan biri zavallıcık...

canım yeni gördüm msjını.protek ammino ile de senin sayende tanışmıştım çok da severek kullanıyorum. çok teşekkür ederim bir araştırayım ben bunu =)

genelde tek serum beklenen etkilerin tümünü sağlamak için yeterli olmuyor.

ben duş sonrası saçın fazla suyunu aldıktan sonra önce diplerini saç toniğiyle tonikliyorum, sonra kerastase fibre architechte serum kullanıyorum, bu yapılandırıyor ve güçlendiriyor fakat çimento özü denen bir içereni olduğu için sertleştiriyor da, sürekli kullanmamak gerkiyor, ben de dönem dönem kullanıyorum bunu.

sonra ısıl işlem uygulayacaksam ısıdan koruyacak bir ürün kullanıyorum, genelde john friedanın sarı serumunu tercih ediyorum, en son da yumuşatacak veya duruma göre şekillendireceksem ona uygun bir ürün kullanıyorum(düzleştirme öncesi sütler veya dalga belirginleştirici ürünler gibi).

her taramadan önce saçlarımı mutlaka sprey ürünlerle vs nemlemdiriyorum favorim pantene aqua light çift fazlı sprey, kokusu da çok hoş.

saç toniği nedir? onu ilk kez duydum teşekkür edderim cevabın için gayet detaylı açıklamışsın

rica ederim.
saç toniği saç diplerinin daha hacimli durmasını sağlıyor, aynı zamanda da sıkmadığım zamanlara göre çok daha geç kirleniyor, bitkisel içeriği olduğundan besliyor da, ama benim için en önemli fonksiyonu daha geç kirlenmesi.

şu an tresan kayın ağacı özlü toniği kullanıyorum, bazen elseve siyah serinin bir toniği var onu kullanıyorum. elseve in kirlenmeye pek bir faydası olmuyor ama o da yüksek keratin içeriği sebebiyle saçın uzamasını hızlanırıyor gözlemlediğim kadarıyla, dönem dönem ikisini de kullanıyorum.

bu arada tonikler sadece diplere değil tüm saça uygulanabiliyor, ama ben saç boylarına pek çok farklı ürün uyguladığım için kullanmıyorum.

Tresanın o toniği ne muhteşem kokan bir şeydir ama misss missss ya da bana öyle geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…