Saç Rengi ve Saç Boyama Saç takıntısı

bestecaglar30

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
81
29
38
27
Merhaba bişey sorucagım bu konuyu goren herkes cevaplasın lütfenn ben doğal yollarla saclarımın rengını actım dıyelım onceden sogan gıbı bı seyle bu sonradan kendı eskı kapalı rengıne donermı

Açık kapalı renk olayı ana okulu döneminde aşılmıyor muydu? Rengin kapalısı olmaz, koyusu olur.

Sorunuza gelince açılan renk olduğu gibi kalır, dipten gelenler koyu renk gelir. Ama doğal yolla saç rengi açmak çok zordur.

Sürekli açmalısın neyle açıyosan
Dipten doğal saç rengin çıkar, 2 renk olursun mazallah

doğal dediğin oksijenli su mu ? dipten gelen kendi rengi olur,açtığın öyle kalır.

doğal dediğin oksijenli su mu ? dipten gelen kendi rengi olur,açtığın öyle kalır.
Simdi ben 2,3 sene önce oksijen yaptım 1 ocakta kestirmiştim saçlarımı uzasın dıye kür deniyordum soğan kürü denedim bi kere renk açılması yaşadım çam terenbentin yagını sampuanıma koydum sanırım o da renk actı suan saclarım eskısıne gore daha acık renk sac uzadıkca dıpten gelen yanı eskı sac rengımıze donmez mı kestırdıkce

Çam terebentin sertleştirir,açmaz rengi.Dipten kendi saçın çıktıkça doğal haline döner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…