Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba bişey sorucagım bu konuyu goren herkes cevaplasın lütfenn ben doğal yollarla saclarımın rengını actım dıyelım onceden sogan gıbı bı seyle bu sonradan kendı eskı kapalı rengıne donermı
Simdi ben 2,3 sene önce oksijen yaptım 1 ocakta kestirmiştim saçlarımı uzasın dıye kür deniyordum soğan kürü denedim bi kere renk açılması yaşadım çam terenbentin yagını sampuanıma koydum sanırım o da renk actı suan saclarım eskısıne gore daha acık renk sac uzadıkca dıpten gelen yanı eskı sac rengımıze donmez mı kestırdıkce
Simdi ben 2,3 sene önce oksijen yaptım 1 ocakta kestirmiştim saçlarımı uzasın dıye kür deniyordum soğan kürü denedim bi kere renk açılması yaşadım çam terenbentin yagını sampuanıma koydum sanırım o da renk actı suan saclarım eskısıne gore daha acık renk sac uzadıkca dıpten gelen yanı eskı sac rengımıze donmez mı kestırdıkce