G Gizmopoli Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2014 571 60 43 İstanbul 1 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Gizmopoli #1 Önceden sacimin aralarına pembe artırmıştım. Arada renk vermek istiyorum bi kaç günlüğüne .Saç tebeşiri kullanan var mı ? Saçima zarar verir mi ?
Önceden sacimin aralarına pembe artırmıştım. Arada renk vermek istiyorum bi kaç günlüğüne .Saç tebeşiri kullanan var mı ? Saçima zarar verir mi ?
O okypete Nirvana Kayıtlı Üye 28 Mart 2008 84.870 40.691 698 1 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Gizmopoli #2 konunuzu ilgili bölüme tasşıyorum. bilginize..
Kumralhatun Guru Kayıtlı Üye 22 Nisan 2013 107 3 298 1 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Gizmopoli #3 Gizmopoli .!.: Önceden sacimin aralarına pembe artırmıştım. Arada renk vermek istiyorum bi kaç günlüğüne .Saç tebeşiri kullanan var mı ? Saçima zarar verir mi ? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım kullandı yeşil renk tebeşir çokta doğal durdu ertesi gün yıkamış iki kez güzelce geçmiş
Gizmopoli .!.: Önceden sacimin aralarına pembe artırmıştım. Arada renk vermek istiyorum bi kaç günlüğüne .Saç tebeşiri kullanan var mı ? Saçima zarar verir mi ? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım kullandı yeşil renk tebeşir çokta doğal durdu ertesi gün yıkamış iki kez güzelce geçmiş
G Gizmopoli Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2014 571 60 43 İstanbul 1 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Gizmopoli #4 Kumralhatun .!.: Arkadaşım kullandı yeşil renk tebeşir çokta doğal durdu ertesi gün yıkamış iki kez güzelce geçmiş Genişletmek için tıkla... Peki zarar vermiş mi ?
Kumralhatun .!.: Arkadaşım kullandı yeşil renk tebeşir çokta doğal durdu ertesi gün yıkamış iki kez güzelce geçmiş Genişletmek için tıkla... Peki zarar vermiş mi ?
Kumralhatun Guru Kayıtlı Üye 22 Nisan 2013 107 3 298 1 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Gizmopoli #5 Gizmopoli .!.: Peki zarar vermiş mi ? Genişletmek için tıkla... Hayır yıpranma vs. olmadı
G Gizmopoli Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2014 571 60 43 İstanbul 1 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Gizmopoli #6 Kumralhatun .!.: Hayır yıpranma vs. olmadı Genişletmek için tıkla... Güzel o zaman bende alım peki nereden almıştı
Kumralhatun .!.: Hayır yıpranma vs. olmadı Genişletmek için tıkla... Güzel o zaman bende alım peki nereden almıştı
Kumralhatun Guru Kayıtlı Üye 22 Nisan 2013 107 3 298 1 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Gizmopoli #7 Gizmopoli .!.: Güzel o zaman bende alım peki nereden almıştı Genişletmek için tıkla... kadıköydeki bi takıcı mağazasından heryerde bulabilirsin bulunmıcak bişey değil.
Gizmopoli .!.: Güzel o zaman bende alım peki nereden almıştı Genişletmek için tıkla... kadıköydeki bi takıcı mağazasından heryerde bulabilirsin bulunmıcak bişey değil.
roselover Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2014 8 2 3 İstanbul 19 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Gizmopoli #8 piyasada saç tebeşiri diye satılan ürün aslında kırtasiyelerde kolaylıkla bulabileceğiniz kuru pastel boyadır, paylaşmak istedim :)
piyasada saç tebeşiri diye satılan ürün aslında kırtasiyelerde kolaylıkla bulabileceğiniz kuru pastel boyadır, paylaşmak istedim :)