Saç Rengi ve Saç Boyama Saç tebeşiri

sweetywitch91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2012
299
173
103
Saçlarımı pembe mavi gibi renklere boyamak istiyorum en azından bir kısmını. Deneme amaçlı saç tebeşiri kullan dediler. Bilgisi olan var mı etkili oluyor mu nerede satılıyor bir kac gratise gittim yoktu

Saçlarımı pembe mavi gibi renklere boyamak istiyorum en azından bir kısmını. Deneme amaçlı saç tebeşiri kullan dediler. Bilgisi olan var mı etkili oluyor mu nerede satılıyor bir kac gratise gittim yoktu

tuhafiye tarzı yerlerde ve pazarlarda satılıyor, ben almıştım fakat saç rengim koyu kahve olduğundan pek renk vermedi ve kıyafetimi mahvetti

Saçın açık renkse olabilir saçını ıslatıp boyuyorsun sonra üstünden düzleştiriciyle geçip sabitliyorsun heryerin o şekilde boya olmaz

Ne hayallerle kullandım, sonuç hüsran oldu

Gratis'ten mavisini aldım, minik saç düzleştirici gibi bir görünüşü var. Kullanımı kolay. Banyodan sonra nemli saça yapıp kuruttum. Saçım siyah boyalı. Harika görünüyordu siyah saç- mavi uçlar filan. Ama ertesi sabah bir kalktım mavilik filan kalmamış, uçmuş resmen! Neyi yanlış yaptım acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…